jiri77 komentáře u knih
Po trilogii - Slabost Victorie Bergmanové, která mě hodně bavila jsem se pustil do čtení další knihy se slibným názvem Skleněná těla. A se zklamáním musím říci ,že obálka a název knihy je asi to nejlepší na tomhle počinu.Kniha mě hodně zklamala,děj zmatený,hodně postav ve kterých jsem se ztrácel a ty názvy míst ve švédštině na plynutosti taky moc nepřispěli. Moc pochybuji že v sérii - Černá melancholie budu pokračovat.
Tak tohle opravdu nebyl můj šálek čaje. Při čtení této knihy jsem si připadal ,že jsem užil psychotropní látky. Zmatený děj přeskakovaní v dějových rovinách ,několikrát změněna jména postav příběhu ,že jsem za chvíli nevěděl o koho vůbec jde. Tohle dílo mě vůbec neoslovilo.
Nádherná kniha plná citů,lásky a vypořádáním se s minulostí. Charlieho příběh je složitou ale přesto výborně čtivou sondou do duše náctiletého studenta. Za mě doporučuji a kniha je podle mě o hodně lepší jak film.
Velmi dobrá kniha ,která splnila mé očekávání. Na knize se mi líbilo a až mrazilo jak by mohl být příběh reálný, co ještě umocnili ukázky z blogu a sociálních sítí a výpovědi policisty u psychologa,podle kterých nahlédneme do nitra člověka který si dává do pátrání po ztraceném dítěti plnou zodpovědnost. Už ted' se těším na další autorčiny knihy.
Ohromně čtivé a napínavé. Jeden z nejlepších thrillerů které jsem četl.
Moc dobře napsaný thriller ,který když začnete číst ,už vás nepustí ,dokud nebudete na konci. Napětí, skvělá psychologie postav a zvrácenosti je táto kniha přímo ,,našlapaná''. Už se těším na další knihy Gillian Flynn.
Úžasná kniha. Příběh vyprávěný z pohledu dítěte plný lásky, kamarádství, napětí, humoru a hudby mě hodně bavil, Určitě jedna z lepších Koontzových knih.
Skvělý detektivní thriller s jedním z nejlepších komisařů se kterými jsem se v knihách setkal. Komisař Wallander se stává mojí srdeční záležitostí. Rozhodně Všem doporučuji.
Musím souhlasit s ostatními že druhý díl je o hodně lepší. Výborný thriller. Čtení mě moc bavilo,jen jsem musel občas zalistovat zpět abych si udělal v hlavě jasno kdo je kdo,dost se to chvílemi zamotává. Už se těším na rozuzlení celého příběhu.
Pro mě velké zklamání, dalo se to číst snad do první půlky, pak byl děj neúměrně natahovaný ,přesto ,že čtenář už ví ,kdo je pachatel. Hlavní hrdina ve mě nevzbudil velké sympatie a další případy určitě číst už nebudu.
Krásná kniha,hlavní postavy mi hned sedly a prožíval jsem s nimi všechno dobrodružství. Knize podle mě nechybí nic, je napínavá s trochou nadpřirozena a lásky. Skvěle popsané prostředí zasněženého města. Za mě plný počet hvězd.
Já nepovažuji tuhle knihu za jednu nejslabších ze série Rhymovek ,právě naopak, kniha se mi moc líbila. Opět skvělý Deaver tak jak ho mám rád ,kniha plná napětí,akce a samozřejmě zvratů. Jedna z nejlepších kterou jsem od autora četl. Za mě 100%.
Asi nejhorší kniha ,kterou jsem četl, pro mě to byla naprostá ztráta času.
Knihu kterou jsem přečetl za jedno odpoledne a svou kvalitou mě přímo uchvátila.Vážně skvělé čtení.
Detektivní román který mě chytil a už nepustil,čte se jedním dechem,rozhodně budu v sérii - Lucas Davenport - pokračovat.
Jedna z nejpěknějších knížek mého dětství,ještě si pamatuji jak jsem ji četl ve škole pod lavicí :-)
Dobře čtivý detektivní příběh s Egyptskou tématikou zasazený do Londýna 19.století.Na konci knihy je stručný popis proč a jak se mumifikovalo.Skvělá a poučná kniha.
Knížka se mi velmi líbila.Starověký Egypt mě zajímá a tato kniha mě zas něco poučila o 18 dynastii a hlavně o amarnské době.
Poučná kniha popisující osudy německých vojáků a civilistů v zajetí s výpovědí navrátilců.Popisuje podmínky a život v zajateckých a pracovních táborech.Všem doporučuji.