Jirka92333 komentáře u knih
Tenhle výlet do pravěku mě velice bavil. Doporučuji přečíst je to oddychovka :-)
Tyhle knihy záhad a tajných společenství mám rád. V téhle jsem se trošku hůř orientoval. Hvězdička dolů musela být. A to hlavně za to že rébusy a šifrování tu hlavní hrdina vždy vyřeší jako hádanku pro prvňáčky ale poznat kdo je nepřítele a kdo ne neumí ani na základní úrovni. Jeho poměr s ochránkyní ani nebudu komentovat. Pan spisovatel si do téhle knihy narval spoustu křehkých vztahů.
Velice povedené fantasy. Originální svět a napínavý příběh. Musím říct že mne rozhodně bavil více než první díl. Těším se na závěr.
Z téhle knihy propaganda jen odkapává. Což je z ohledem na jinak akční a zajímavý příběh obrovská škoda.
Úžasný čtyř dílný příběh plný emocí. Zatím nejlepší který jsem z této edice četl.
Mám rozporuplné pocity. Tato kniha je jako kvalitní značkové boty. Vidíte vysoké hodnocení a myslíte že to bude super. Ale když vám nesednou tak vám nesednou a nic s tím neuděláte. Kniha popisuje dlouhé období, postav je mnoho a díky tomu mi dělalo problém se soustředit a knihu si naplno užít.
Vždycky po knihách z edice KDO rád sáhnu. Vzpomínky na dětství, a taky si u nich oddechnu. Nemůžu si pomoct ale tahle mi trošičku připomněla hvězdnou bránu :-D:-D. I když nevím jestli by zaujala dnešní mladé čtenáře. Každopádně mě se příběh líbil.
Na konci knihy jsem se trochu obával že se nedozvím jestli si reverend opepří steak. A musím říct že tahle část mě opravdu pobavila. Kniha byla velice zajímavá. Musím s jistotou říci že nic podobného jsem zatím nečetl.
Oddychové čtení. Nic nad čím člověk dlouze přemýšlí, a je nějak šokován dějem. Ale jako knihu na uvolnění můžu jen doporučit. :-)
Musím říct že opravdu slabé. Bavilo mě asi jen posledních sto stran. Nic po čem bych šáhnul znovu.
Kniha byla opravdu průměrnější. Příběh nebyl nějak silný. A hlavní postava Thall je věčně v praví čas na pravém místě, vždy si ví rady a v boji je neporazitelný :-D. Myslím že když ma hlavní postava nějakou tu špatnou vlastnost nemusí to být na škodu.
Myslím že se spisovatel s každým dílem posouvá. Rád se pustím do dalšího dílu. :-D
Kniha by šla tak o sto stran zkrátit. Některé pasáže jsou moc dlouho proto dávám hvězdy čtyři. Jinak je kniha super, bavili mě barvité postavy. I hlavní zápletka.
Kniha má spoustu slepích míst. Dvě hlavní postavy z knihy neměli v knize nic moc na práci. Takže jednu z nic pošle pan spisovatel na nesmyslné dobrodružství a druhou nechá čekat na zajetí. Slabší kniha. Měl jsem co dělat abych tuhle knihu dočetl.
Barvitě popsané postavy. Intriky na královském dvoře. Nakonec i trochu té bojové akce. Líbí se mi v příběhu i to že se hlavní postava přiklání na stranu zla vlastně z dobrého úmyslu. Tenhle spisovatel mě ještě nezklamal. :-)