jittik

Strhující čtení od začátku do konce a poslední stránka mě tedy hodně překvapila, takže nezbývá než to zjistit v dalším díle :)))

Právě jsem dočetla a jsem plná rozporuplných pocitů.
Nevim jak komentovat tuto knihu, na jakou stranu se přiklonit. Je to příběh dvou rorezvaných duší. Vše tak surově napsané, bez přetvářek, musíte si knihu přečíst a udělat si vlastní názor. Je to drsné a konec mě tedy hodně překvapil i tím co se stalo i pocity Kevina.

Pět hvězd je málo
Takhle kniha mě vzala za srdce. Josie byla úžasná dívka a celou dobu jsem ji držela pěsti. Oblíbila jsem si i Cokieho a nenáviděla matku (i když nazvat takového bezcharakterního člověka matkou, je urážka)
Všem doporučuji a přečtěte si i "Chlapec který rozdával sny" podobné a krásné :)

Nevím co napsat, knihu si musíte přečíst. Lidé z období druhé světové války byli skuteční hrdinové. Ať už žili pod zničující vládou Hitlera nebo Stalina.
Je to nepředstavitelné a děsivé, kolik toho tito lidé trpěli. A to vše proto, že chtěli žít, doufali....

Krásně napsané, strhující děj, který vás do sebe vtáhne a "vyplivne" vás s poslední stránkou..

Výtečná detektivka.
Mám ráda knihy u kterých máte pocit, že se to může stát. Velmi zajímavý konec.
Už jsem četla Spi sladce, ale tato kniha je ještě lepší a promyšlenější.
Toma D. jsem si už oblíbila :)

Poklona Picoult
Kniha u níž hltáte stránky jednu po druhé a přejete si vědět jak to dopadne, ale když vám zbývá poslední stránka litujete, že nejste na začátku.

Naprosto úžasná kniha, vlastně asi nejlepší co jsem kdy četla. Zpočátku klidný úvod, kde se setkáte s hlavními hrdiny, rozsáhlý a skvěle propracovaný děj a hlavně nečekaný závěr. Byla to moje první kniha od této autorky a už se těším na další. A k této knize se určitě někdy vrátím.
Kniha ve mě něco zanechala a dlouho po přečtení jsem o ní musela přemýšlet. I když je tento příběh smyšlený, tak je až neuvěřitelné, co vše museli tito lidé zažít..

Každý díl Harryho je naprosto úžasný a proto mě vždy překvapí, jak může být další díl tak dech beroucí. Asi se opakuji, ale není lepších detektivek než od Nesbøa a kniha vždy překvapí jak je vše promyšlené, jak si některé lidi spojujete z předchozích dílů. Celá série je nejen o vraždách, ale především o lidech, o Harrym. Prostě autor má nadpozemský dar.

Myslím, že autor se snaží do knihy dát od všeho něco. Děj a chování policistů je někdy nepochopitelné, ale i tak jsem dočetla.
Rozhodně se nemůže vyrovnat velikánům severské krimi.

Trošku mi neseděl styl psaní, více se mi líbily předešlé díly. Ale i tak to stojí zato. Doufám, že brzy vyjde další díl :)

Tohle je snad zatím nejlepší díl. Od začátku do konce napnuté. Knihy autora se čtou opravdu jedním dechem, knihu nemůžete odložit dokud nejste na konci.

Životní příběhy tří žen, které se vám dostanou pod kůži.

Opět napínavé od začátku do konce. Když jsem si myslela, že už vím "kdo co" zase mě autor vyvedl z omylu.
Úžasné bylo zapojení Healyho, který dostal větší prostor a doufám, že bude Davida doprovázet i v dalších dílech.
Mimo samotný případ se v knize rozvíjí i příběhy postav, takže je na co se těšit :)
Už vím co si přát na vánoce :))

Děsivá historie z které běhá mráz po zádech. Znovu se ptám, jak tohle mohl svět dopustit.
V knize jsou popsané příběhy mladých hrdinů, kteří se stali oběťmi války (a to i když přežili)
Ale i hrůzné myšlení nacistů.
Hodně mě zaujal příběh Fredyho o němž jsem zatím v žádné knize o 2.sv nečetla.
Kniha se moc dobře čte a vtáhne vás do sebe.
I když jsem v některých pasážích měla chuť hrůzou přeskočit stránky a dělalo se mi zle a to jsem pouze čtenář, neumím si představit být člověkem odsunutým do koncentračního tábora.
S lidmi nejednali jako s lidmi.

Zajímavé příběhy, pěkně napsané.
Nejméně se mi líbil příběh s Dominikem, ale na konci to všechno do sebe zapadlo.