Johnnyman

Jeden z nejlepších sci-fy románů co jsem kdy četl. Za mě určitě pět hvězd.

Krásně napsaná kniha. Dle mého názoru mohu tuto knihu stylem a kvalitou přirovnat ke Hemingwayově románu Komu zvoní hrana.

Obyčejný mladý muž vhozen do rozbouřeného moře druhé světové války. Hlavní hrdina se musí přizpůsobit době a prostředí své dovolené a díky tomu také prožívá romatické chvíle se svojí novou ženou. O to hůře se mu vrací zpět na frontu, kde příběh bohužel smutně končí.

Dopodrobna promyšlené dílo. Bavilo mě, jak se děj vyvíjel. Za mě super nadčasová kniha.

Naprosto famózní příběh. Nebyl ani jeden úsek knihy, kde bych se nudil. A vzhůru na druhý díl, který přečtu jedním dechem, jako ten první!

Absolutní nostalgie. Hezky jsem si zavzpomínal na skvělé filmy, co jsem "sjížděl" do nekonečna.

Tak do třetice naprostá bomba!!! Opět čteno jedním dechem. Ani jedno slovo, ani jedna věta, ani jedna stránka, vlastne celá kniha nebyla ničím nudná!!!

Pro mě asi zatím nejlepší válečný román všech dob. Vlastním vydání z roku 1929 Melantrich Praha

Krásně vyprávěný příběh bohužel se smutným koncem. Hrabalův styl psaní je originální a je to můj "šalek kávy".

Silný a čtivý příběh. Autor si musel projít peklem. Mohu říci, že některé vyprávěné pasáže mě tak dostali, že jsem knihu musel na chvilku odložit a rozdýchat to!

Skvěle napsaná kniha. Poutavý a velice čtivý příběh. Tuto knihu řadím k "top knihám", které jsem kdy četl!!!

Skvělá kniha, napínavá a ani jedna minuta není nudná. Už čtu pokračování "Orel vzlétl" :)

Skvělý a napínavý přiběh. Doporučuji lidem, co milují zombie svět.

Druhá kniha a opět nezklamala. Skvělé čtení ze světa zombie apokalipsy.

Poutavý příběh obyčejného vojáka Rudé armády, který prošel zásadními boji na východní frontě.

Na tento komiks jsem narazil uplně náhodně. Nejčastěji čtu romány z druhé světové války a proto mě Kapitán Kloss velice nadchnul. Chystám se na další z jeho příběhů. Doporučuji pokud čtete komiksy a máte rádi téma druhé světové války.

Slušně napsaný napínavy špionážní román plný zajímavých zvratů.