JointlieKat94

Tento týden ujíždim na Heather. :) prostě je to milé, vtipné, krásné a romantické čtení, přímo pro mě. Sice tento díl byl o něco méně zajímavý ( možná díky novému vztahu.. ) ale závěr byl naprosto ňuňatý, tála jsem jak právě vytažená zmrzlina z mrazícího boxu v létě na sluníčku. :) vrhám se na další díl. ;)

Naprosto povedené! :) Heather jsem si moc oblíbila, stejně jako Coopera, kterýho bych asi taky milovala.. :) tento díl byl s napětím o něco lepší, než díl první, vtipnej a romantickej, nic mi tam nechybělo, nic nepřebývalo. Takhle to má být. Nové postavy jsem si taky moc oblíbila, Heather má "štěstí" na dobrý lidi. :) ona je prostě skvělá! Tento díl byl povedený, jsem nadšená a otevírám trojku. :)

Musím říct, že jsem se musela do knihy nutit.. vážně. Stihla jsem přečíst tři další. Popravdě, je to bravurně napsaný a nikdy jsem nečetla nic takového. Čtu příběhy. Tohle bylo rozebírání osobností, charakteru a myšlenek lidí, a mě to moc nesedlo. Ano.. byla tam spousta míst, nad kterými by se měl člověk zamyslet, a tak.. to je asi to, co mě na tom nebavilo. Tomáš se mi od začátku nelíbil.. Tereza by ušla, ta mi sedla o něco víc. Jedinej, koho jsem si zamilovala, byl/a Karenin. ❤ knihu asi už nikdy nepřečtu.. je mi to líto.

Jak jsem se k tomuhle dílu dostala? Těžká otázka.. i když lehčí, než otázka života, vesmíru a tak vůbec.. :) hraju geocaching, je to pár let, co jsem viděla keš na téma této knihy. Pak další. A teď do třetice. Rozhodla jsem se knihu si stáhnout do mobilu. A přelouskala jsem jí za dvě šichty v práci. :) a moc se mi líbila! Nejvíc se mi líbil asi depresivní robůtek. :D a tak nějak všichni a všechno. Nepřipadalo mi to teda nějak extra vtipný, bylo tam teda pár míst u kterých jsem se nasmála.. ale. :) a taky už vím, proč a nač ten RUČNÍK! :) Celou knižní sérii už jsem si objednala u milovaného přítele k narozeninám, tak uvidím, jak se s tím popere. :)

Knihy od Anny.. co k nim říct. Ze začátku jsem se ztrácela, bylo to na mě dost zmatený, je tu víc osobností a chvíli trvalo, než jsem se zorientovala.. pak ale.. musím říct, že jsem každýho toho člověka chápala.. každou jeho náladu, každou myšlenku, každý krok.. rozumněla jsem všem, ale naprosto ničemu. Cítila jsem se jako pozorovatel, který na všechny dohlíží, Anna mě zase krásně dokázala dostat do příběhu, tak napínavého, zajímavého, ale nezodpovězeného. Miluju styl jejího psaní, naprosto žeru popisování různých míst ( popisování mlhy a bažin, baráku Strnadových..) a naprosto miluju charaktery všech popisovaných. Vážně. Taky jsem Podivín. A moc se mi líbí, když se tak necítím sama. I když je to jen příběh z jedné okouzlující knihy. Těším se na pokračování, v této knize jsem rozuzlení ani nečekala. Moc se těším. :)

Za mě tak půl na půl. Přeskočila jsem dopisy v sekci "Důkazy", to mě moc nebralo. Jinak se snažím čistit. Jestli to pomůže, nevím. Ale je to příjemné. Musím říct, když jsem dostala histerický záchvat pláče, a přeříkala si pár "formulek", pomohlo to. Tím nechci tvrdit, že funguje vše popsané v této knize. :)

Zdá se to jako povedená, lehká práce. Kniha je tvořena vtipy, obrázky, rychlým cvičením.. které ale, po několika stránkách, už tak rychlé a lehké není. Knihu mi propůjčil kolega z práce, vše vypadalo lehce.. prvně jsem přečetla a vrátila. Pak jsem objednala, a to i pár kousků do rodiny. :)

Chtěla jsem si jí koupit, no ještě že jsem si jí stáhla do mobilu.. této knize je 68 let, pokud mne oči neklamou, o to víc je zajímavé, jak tohle autora napadlo?! Neříkám nic, vidím to stejně. Lidstvo prahne stále po něčem novém, a dojde až k tomu, že se zničí.. nicméně, zalíbilo se mi jen pár povídek. Nějak jsem se donutila k dočtení všeho.. ale asi to není nic pro mně. Občas jsem se ztrácela, ve jménech a tak.. no, číst už asi nebudu, ale klobouk dolů.. 68 let..

Tak po tomhle vím, že si musím přečíst i autorovu prvotinu. Kniha se mi líbila, ano i s tím vším depkařením.. snad každý si tím prošel. Bylo to celkem vtipné, a takové.. milé. Líbilo se mi vyprávění o něm a Loredaně. :) takový krásný přátelství. Knihu můžu rozhodně doporučit.. když ne všem, tak alespoň depkařům. :)
Copak když má žena ráda sex, musí být dneska nutně nymfomanka?...
Nicméně, jako hobby píšu sex.

Tohle byl příběh přesně pro mě. Filmovou verzi už si tak moc nevybavuji, ani jsem to asi neviděla celé.. ale kniha mě naprosto vtáhla do děje. Naprosto jsem se ztotožnila s Elinor.. krvácelo mi srdce při tom hrozném pohledu. Takžé, překvapivě, jsem si Elinor oblíbila, stejně jako spoustu dalších postav. Jsem moc šťastná, že po letech hledání na mě zbyly tyto 3 kousky v antikvariátu, za nízkou cenu.. ❤ moc se těším na druhý díl. Zamilovala jsem se.

Další z krásných a napínavých příběhů tohoto autora.. stává se mým oblíbencem. :)

Jak může mít tato kniha tak nízké hodnocení? Ano, říkala jsem si, že Saturnina nic nepřekoná.. a páni. Je to tu. Saturnina miluji (bezvýhradně), ale toto dílo.. je to tak, už na samym začátku, a to jsem ho četla rovnou 2x, jsi rovnou na konci. Tato kniha se čte sama, s naprostým humorem. Nejvíc mě dostala scénka s motorovým člunem. Ale celé je to takové.. moc dobře napsané. Promyšlené. Vůbec nechápu, že tohle dílo není na vrcholu, společně se Saturninem. :) moc jsem si oblíbila pana Kavaňase- strážce majáku. Toto dílo doporučuji. ;)

Vůbec nevím, co ke knize napsat. Četla jsem na mobilu jako "oddechovku" v práci, což teda vůbec nebyl dobrej nápad.

Mě se povídky líbily- ne všechny. Moc se mi líbila třeba povídka Kočky, ta by klidně mohla být delší. Nebo Dvojí život. Není to můj žánr, ale špatný to nebylo. :)

Strašný.. myslela jsem, že to je o Ulrice a Goethovi. Je to spíše o Goethovi, jeho lásce k minerálům, horninám a tak.. většině rozhovorů jsem nerozumněla. Pro mě bylo utrpení to dočíst..

Páni! Tak tohle se Ursule vážně povedlo. Stejně jako první díl- kniha napínavá, do poslední chvíle jsem zase ani netušila, příběh byl rychlý, žádný tahanice s ničím, neočekávaný zvrat, jak jinak.. prostě paráda! Nevím, co vše na tom ještě vychválit..

Tak to bylo naprosto perfektní! Bára mi brala slova z úst.. jako bych to psala já sama, jen tedy neumím být tak vtipná a skvěle popsat všechny situace..

Ano, knihu bych rozhodně doporučila dětem. Je to takové dětské "dobrodružství" a vlastně i boj o přežití za doby války. Knihu jsem dala na jeden zátah. Byla napsána moc hezky.

Páni.. nevím, co napsat. Naprosto jsem nevěděla, do čeho jdu se čtením této knihy. Viděla jsem ukázky na film, ale ten jsem si nechala až na dočtení knihy. První i druhá část byla skvělá, vyprávění o funkčnosti zoo, vyprávění o náboženství. To se mi líbilo. Ale pak? Jedno překvápko za druhým. A konec mě tedy dostal.. samozřejmě verze se zvířátky byla asi "lepší", i přes to jsem ale musela párkrát knihu zavřít, po nějaké chvilce jsem se vrátila- knihu jsem doslova hltala. Pí přežil asi díky své víře, ale že bych díky tomu i já začala věřit, to asi ne. Knihu tedy rozhodně doporučuji. :)