jolli komentáře u knih
Traci je vážně zvláštní, nemůžu říct, že by se mi ta knížka NELÍBILA, ale nějak mi neseděla, ale zároveň je mi na Traci sympatické, že není úplně kladná postava
Opravdu moc pěkná kniha, akorát mi přišlo divné, že se flossijin tatínek s rose tak rychle zblížil
určitě krásná kniha, ale první dva díly se mi líbili víc
Kniha byla vtipná a celkem se mi líbila až na to, že viki je nejspíš takováte klasická holka bez originálního názoru na oblečení atak. A navíc je to zas další kniha, kde hlavní hrdinka našla 1. lásku...
jsem tewď u posledních kapitol a Hetty mě strašně štve, hrozně se změnila, je teď na Jema tak protivná
vážně moc pěkná knížka, akorát, kdybych byla jedno z dětí ležících v nemocnici s elsie, asi bych ji neměla moc ráda. Vpříbězích, které si vymýšlela si dala vždycky hlavní roli a to by mi asi vadilo.
úžasná, jako každá od jW a navíc jsem si beauty hrozně oblíbila byla jsem smutná když jsem tu knihu dočetla, že už se o beauty nic nedozvím
už jsem jí dočetla, dostala jsem ji od kamarádky k narozeninám a joko vždy byla úžasn
Krásná a duševně obohacující kniha, já když jsem ji četla jsem stále měla takový zvláštní pocit. Prostě nejsem sama někdo tu se mnou je a miluje mne.
Tahle kniha je opravdu geniální, strašně se mi líbí anin přístup k bohu. Líbí se mi, že ho vnímá srdcem a tak jak je jí to vlastní a né podle církevních pravidel. Jediné co bych snad mohla vitknout je, že některé okamžiky byly příliš fyzikální a já na fyziku moc nejsem. Jinak mne velmi zaujalo, že v celé knize nikde není zobrazen Anin obličej a u ostatních postav ano, ale myslím, že je to dobře, Annu si každý představuje jinak.
Vůbec nemáte pocit, že čtete knihu, je to prostě příběh Hetty Faetherové, přiznám se, že jsem se několikrát rozbrečela. Nejlepší a Nejgeniálnější, co jsem od JW četla
O Charlie jsem přešetla jen1. 2. 3. a poslední kapitolu, příběh o loty byl mnohem zábavnější
Opravdu geniální, ale na 1. díl nemá. Vzdušný támky jsou nejlepší