JoMia komentáře u knih
Uf... dočteno!
Z téhle knihy mám velmi rozporuplné pocity. Velmi silný příběh až neuvěřitelné, že se to celé odehrálo před pár lety a ne v jiném století.
Tara zažila věci, jaké jsou pro "normální" lidi nepochopitelné a dokázala, i přes to všechno dosáhnout titulu Ph.D.
Despotický otec, šílený bratr a všemu přihlížející matka, která nijak nezasáhla. Jedním slovem NEUVĚŘITELNÉ
Jsem zvyklá na jiné typy knih, ale tahle změna žánru mě neskutečně bavila. Kniha se nádherně četla a moc se mi líbil celý námět a pojetí příběhu. Knihu jsem přečetla jedním dechem a mohu jen doporučit.
Za mě asi nejslabší kniha od tohoto autora. Všechny ostatní knihy se mi líbili o něco víc. Tahle neurazí a nenadchne.
Přečteno jedním dechem. Kniha měla silný a dojemný příběh, který chytne za srdce nejen milovníky psích mazlíčků.
Tato kniha, stejně jako ostatní s tématikou koncentračních táborů, ve mě zanechala hluboké pocity.
Tato kniha splnila vše co jsem od ní očekávala. Doporučuji všem, kteří chtějí rozvíjet sami sebe.
Romantická knížka s jednoduchým dějem. Poměrně se mi líbila, ale v porovnání s Pýchou a předsudkem byla slabší.
Velmi jednoduché nenáročné čtení. Erotických scén bylo asi tak akorát, ale čekala jsem větší odvaz. Jako oddechovka dobrý.
Knihu jsem musela místy odkládat abych nějak zpracovala ty hrůzy. Na druhou stranu jsem se ale od ní nemohla odtrhnout.
Kniha byla super. Hodně čtivá detektivka se zajímavou zápletkou. Bryndza opět nezklamal.
Už Tatér z Osvětimi se mi poměrně líbil, ale Cilčina cesta pro mě byla ještě lepší. Kniha se krásně četla a nešla odložit. Mohu doporučit.
Opět super čtení, jako všechny Bryndzovy detektivky.
Bryndzu mám hodně ráda a tato kniha mě opět nezklamala. Všechny knihy se nádherně čtou, ale tahle byla asi nejlepší.
Nevím proč, ale kniha mne moc nezaujala. Místy mě bavila, ale spíš jsem se musela do čtení nutit.
Další kniha od této autorky, kterou jsem četla. Opět oddechové čtení na dvě, tři odpoledne. Hezký se čte a děj plyne tak jak se očekává.
Tato kniha patří k nejlepším knihám, s touto tématikou, co jsem četla. Zanechala ve mě spoustu emocí. Doporučuji všem.
Kniha se mi moc líbila i když jsem četla lepší na toto téma. Příběh byl poutavý a jelikož mám doma malé miminko tak se mě to velmi vnitřně dotklo.