judy1 komentáře u knih
Opět vynikající detektivka, budu se těšit na další knihu této autorky.
Musím se připojit např. k Aliii a Raty,. Celkem dobře propracovaná postava detektiva, ale příběh nic moc a je fakt, že mně překvapila spousta vulgárních výrazů. Ale musím říct, že se zas tak špatně nečetla, prostě jsem čekala něco víc, třeba další bude lepší.
Zpočátku rozvláčné, ale postupně lepší a lepší. Ve výsledku dobrá kniha.
Tato kniha je ještě lepší než Volání kukačky. Dokonale zvládnutá postava detektiva, dobrý příběh. Umím si velmi dobře představit filmové zpracování.
Klasika, možná méně napínavá, ale jako vždy , číst jeho knihy je požitek.
Opět skvělá detektivka, jako ostatně všechny jeho knihy. Opravdu stojí za přečtení a když začnete, neodejdete, dokud není přečtená.
Opět skvěle napsaná kniha, je to už jeho klasika, jen mně trochu zklamal závěr. Najednou jakoby tam ten konec nepatřil. Dokonce jsem se musela vrátit o několik kapitol zpět, jestli jsem něco nepřehlédla. Trochu zvláštní návrat k postavě z minulé knihy. Nebýt toho závěru, je to super.
Přesto, že nemám moc ráda knihy se špionážní tematikou, tak tohle mně úplně nadchlo. Skvěle napsáno a musím říct, že skvěle přeloženo (Pavel Medek). Má to spád, je to velmi originální a je z toho poznat, že autor je skvělý scénárista. Doporučuji k přečtení, snad vás neodradí více než 700 stránek, čte se velmi rychle.
Velmi dobře se čte, má spád a zajímavý nápad. Ke konci možná až příliš rychlé rozuzlení, ale je dobrá.
Začala jsem číst, ale nějak to není ono. Vzhledem k tomu, že předchozí přečtená byl J.Patterson, Jedenáctá rozhodne, tak to se nedá srovnávat.