juli2 komentáře u knih
Knihu jsem četla již dvakrát a pokaždé v ní najdu něco nového. Kniha je napínavá a ani chvilku jsem se u ní nenudila.
Trochu moc vleklé, ale nápad dobrý. Konec je zajímavý. Filmová adaptace zklamala.
úžasná kniha. Přečetla jsem ji v rámci povinné četby a nelituji. Krásná, čtivá kniha. čte se jedním dechem.
Příjemnou změnou je Jacobova část. Každopádně kniha je zajímavější něž předchozí díl.
asi nejhorší díl z celé série, bohužel je bella naivnější a naivnější.Ale jinak nápad na téma dobrý :-)
Kniha je o 100% lepší než film. Příběh mi nepřijde moc uvěřitelný. Bella je strašně naivní a celé je to přitažené za vlasy. Ale jako odpočinkové čtení to není špatné.
Kniha se mi ve finále líbila, ale přišla mi zdlouhavá a na můj vkus tam bylo moc omáčky, ale celkový dojem je pozitivní.
nádherná kniha, nejvíce se mi zapsala do paměti scéna, kdy naříkají koně. Kniha je velmi krutá, ale překrásná. Doporučuji k přečtení (hlavně pro všeobecný přehled).
výborná kniha, četla jsem ji v rámci povinné četby 2x. Nejvíce se mi líbila svatební košile a zlatý kolovrat (ten je extra morbidní :-))
Tuto knihu jsem četla jako malá i jako povinnou četbu. Pokaždé se mi kniha velmi líbila, hlavně pasáž, kdy malý princ pozoroval východ slunce :-). Ale celá kniha je naprosto báječná.
kniha se mi líbila, i když jsem věděla , že to musí dopadnout dobře, bála jsem se, že to dopadne špatně
Další výborné pokračování. Celou sérii doporučuji k přečtení.
Trochu mě zklamalo, že tam nejsou stejné postavy jako v předchozích dílech. Ale ve finále to nebylo tak špatné.
Krásné zakončení celé série. U konce knihy mi i ukápla slza. Škoda, že série není delší. Doporučuji k přečtení.
Líbí se mi, že kniha je jiná oproti předchozím dílům. Líbí se mi jednotlivá prostředí. ve kterých děj probíhá. Sice slabší díl oproti předchozím, ale pořád je hezký. Doporučuji k přečtení.
Další krásný díl o Narnii. Spolu s prvním dílem je nejhezčí z celé série.
Kniha určená pro děti oslovila i mě. Příběh se mi strašně líbil, taky děj a všechny zápletky. To samé platí i pro filmové zpracování.
Další výborné a jedno ze silnějších pokračování. Líbí se mi námět na cestování časem a zároveň mozkomorů, kteří vysávají štěstí. Prostě jedna velká paráda :-)
Za mě je to díl, který mě nejméně bavil. Děj mi přišel zdlouhavý, ale musím si ji znovu přečíst :-D
Nejlepší kniha z celé série. I filmové zpracování je z celé série nejlepší. Knihu jsem četla už několikrát a rozhodně ji plánuji opět přečíst. Doporučuji na 100%.