Julia284 komentáře u knih
Kniha mě bavila. Bylo to takové zpestření při čtení povinné četby. Doporučila bych to spíše mladším čtenářům.
Super příběh. Pro mě o něco lepší než první díl. Už se těším na další.
Úžasná kniha. Přečtená byla během jednoho dne. Strašně moc se těším na pokračování. Velice doporučuji.
Boží kniha se spoustou vtipných scén. Celých 400 stránek uteklo jako voda. Určitě si od autorky přečtu i jiné její knihy. Velice doporučuji.
Závěr této triologie mě velice potěšil. Ze všech dílů se mi líbil asi nejvíce, akorát ten konečný zvrat mě hodně překvapil. Jinak se četla velmi dobře. Velice doporučuji.
Půlnoční knihovna se mi líbila o něco více, ale toto dílo nebylo špatné.
I přes to, že tento typ literatury moc nevyhledávám, mě kniha velice bavila. Na knize oceňuji převážně humor, kterým příběh oplýval. Určitě si přečtu pokračování.
Milý příběh o hlubokém přátelství mezi chlapcem a psem. Četlo se to velmi dobře. Doporučuji.
První kniha od autorky, kterou jsem zatím přečetla. Musím říct, že to bylo velmi čtivě napsané a nechyběly tam ani komické situace.
Velmi zajímavé pojetí Romea a Julie. Byl to krásně sladký, oddechový příběh. Přečteno celkem rychle. Doporučuji.
Kniha se mi velice líbila svou originalitou. Velmi zajímavý nápad. Doporučuji.
Příjemná oddechovka se skvělými hláškami. Pomádu jsem nikdy neviděla, ale díky tomuto knižnímu zpracování mám chuť se na ni podívat. Určitě se těším na pokračování. Doporučuji