Julia284 komentáře u knih
Kniha byla pro mě takovým průměrem. Začalo to být zajímavější až v půlce knihy.
Odpočinkové čtení. I přes to, že jsem to četla v rámci povinné četby mě kniha velmi bavila.
Kniha byla dobře napsaná. I když jsem viděla ten seriál, tak to bylo pěkné osvěžení děje.
Doporučuji.
Na to, že měla tato kniha přes 500 stránek se četla velmi rychle. Doporučuji. Určitě si přečtu i druhý díl.
Tento osmý díl Harryho Pottera byl velice povedený. Díky divadelnímu scénáři se četl hodně rychle.
Příběh byl napínavý a už se těším až tento díl zfilmují.
Kniha se četla velmi rychle. Bavilo mě, že byla napsána ze dvou pohledů. Určitě si přečtu druhý díl.
Tento díl se mi líbil o hodně více než první. Sice to mělo pomalejší rozjezd, ale ten konec byl skvělý.
Tento díl byl o něco slabší než první, ale přesto se tam našlo celkem dost zajímavých scén.
Tento díl byl také velmi povedený, ale první díl byl o něco lepší. Od autorky bych si chtěla přečíst i něco jiného, protože píše velmi čtivě.
Kniha mě upřímně moc nebavila. Od celého příběhu jsem čekala něco více.
Skvěle napsané. Tento první díl byl za mě z celé série nejlepší.
Skvěle a poutavě napsané. Knihu jsem měla přečtenou do dvou dnů. Doporučuji.
Kniha měla originální příběh. Četla se velmi rychle. Jediné, co mi na knize vadilo bylo to, že chvilkami byla trochu zmatená.
Tento milostný příběh Sawyer a Isaaca mě dostal. Kniha byla čtivě napsaná, a proto se četla dobře a velmi rychle.
Kniha mě nadchla jak přebalem, tak i anotací. Příběh byl skvěle napsaný. Knihu jsem dočetla za dva dny. Doporučuji.
Příběh byl dobře napsaný a nechybělo tam pár zvratů. I přes to, že ji někteří nehodnotili zrovna nejlépe se mi tento milostný příběh velice líbil. Určitě si od autorky přečtu i jiné knihy.
Kniha mě celkem bavila. V příběhu se vyskytlo pár zajímavých scén. Určitě si dokoupím a přečtu i ostatní díly.
Kniha se četla velmi dobře. Příběh postavený na pohádce Krásky a Zvířete byl úžasný. Zatím podle mě nejlepší verze na Krásku a Zvíře.