JustWomen komentáře u knih
Ploché postavy a každá z nich měla hned několik jmen, těžko se v tom pak vyznat. Začátek docela ušel, pak nuda, umírají označení lidi jeden za druhým a policie je zcela neschopná, konec slabší, nedotažený, nevysvětlený. Další bestseller, který za mě byl sotva průměr.
Skvělá kniha, na počátku zmatek v postavách, ale pak to bylo krásné, úžasné postavy, jednoduché a přitom dechberoucí vztahy, ta atmosféra letního koupaliště, naprostá spokojenost.
Přečteno za jeden den, prostě skvělé, čtivé, logické, za mě nejlepší Carterova kniha (četla jsem všechny). Na konci jsem už fakt potřebovala sklenici oslazené vody :)
Bylo to pohodě, ale nevybočilo to z řady podobných knih, kdy se vyšetřovatelka vrátí do rodného hnízda a řeší aktuální případ související s její minulostí. Postava Lexi působila navíc dost nesympaticky a její chování při vyšetřování často neprofesionálně, ale jinak ok.
Sérii Sněžné město jsem zhltla jedním dechem, toto bylo trochu jiné kafe, nedala bych tomu nálepku thriller, byl to historický román plný zvratů, lásky, intrik, zrady a smrti.
Postavy na jedničku, vše srozumitelné, přiměřeně zamotané, dobrá práce Andy Maslene. Těším se na pokračování.
Fawley mě bere za srdce, ta jeho pokora, skromnost, těhotenství Alex. Tato dějová linie byla super, ale zápletka se sexuálním obtěžováním mě "obtěžovala", čekala jsem, že se to nějak propojí s hlavním dějem, ale ono nic. Ale i tak super čtení, paní spisovatelko.
Prostě pecka, maximálně jsem si to užila. Kromě aktuálního zajímavého vyšetřování vražd zcela bombastický příběh Billiho a nakonec i neočekávaný závěr se Sebastian. Já jsem naprosto nadšená, čtivé, originální, plné zvratů, děkuji za zážitek.
Skvělé čtení... Nina je neskutečná, její život by nikdo nechtěl, ale ona to zvládá, i když je znovu konfrontována s děsivou minulostí. Brilantní postavy, zápletky, závěr- musím doporučit.
Nečekaně čtivé. Promyšlená děj, originální zápletky, sympatické postavy. Doporučuji.
Čtivé od začátku do konce. Drsný a nespravedlivý život Gwen a jejich dětí přes smrt jejich otce pokračuje. Boj o přežití, sektářství, zneužívání mladistvých, na pozadí krásné vztahy a láska. Dobře ukončena série, bylo mi ctí Rachel Caine.
Začátek super, pak se to zadrhává a divně propojuje, nějak jsem se nemohla začíst a zorientovat - kdo je čí dítě, čí milenka, čí vrah, čí sestra, čí otec... za mě zbytečně překombinované.
Wow, tak to bylo nečekaně čtivé, napínavé a smutné. To co Emma by nechtěla zažít žádná matka, nechápu, kde brala sílu a energii. Konec zcela nečekaný. Přečteno jedním dechem, doporučuji.
Just perfect!!! Skvělý styl psaní, různé časové roviny, postupné rozplétání vztahů, trochu chaos v zavražděných, napadených a jejich rodinách. Velká brutálnost, šílenost, násilí páchané na ženách, jejich traumata. Láska. Na pozadí vyšetřování srdcervoucí milostný příběh. Doporučuji bez výhrad. Wille Trente, jak to, že jsem tě objevila až teď?
Četlo se to dobře, ale nekonalo se žádné wow. Marni byla trochu stranou, a to je škoda, protože je to zajímavá postava. Něco tomu chybělo...
Četlo se to dobře, ale to hlavní - motiv matky - byl úplně špatně, to by žádná matka neudělala, nebylo vlastně proč, nic tak strašného se jí nedělo. A ten kýčovitý konec... Knihu bych zařadila mezi romány pro ženy.
Tak tomu říkám přečteno jedním dechem. Otřesné, neuvěřitelné, šokující a o to víc zvrácené, že jde o nemocné lidi a ty, kteří se o ně starají. Trochu opakující se skutečnost, že se žena vyšetřovatelka vrací do míst svého mládí, prolíná se historie se současností a ona současně s aktuálním vyšetřováním nalézá i vysvětlení starého případu. Doporučuji přečíst.
Vůbec se mi to nelíbilo, špatně se to četlo, nudilo mě to, vše bylo uměle pospojované, kostrbaté, nezáživné, postavy podivné a jejich chování nelogické. Kniha mě hodně zklamala.
Absolutní pecka, čtivé, skvělé napsané, sice postava Rory není úplně originální, ale musím uznat, že autor u mě zabodoval. Zajímavá zápletka, dokonalé propojení minulosti a současnosti a děkuji za ten konec. Hodně dobré čtení.