Kabi komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila. Doporučuji. Vše podstatné popsáno v dalších komentářích.
Další z velmi zajímavých knih. Velmi napínavý příběh. Doporučuji.
Opravdu poutavé čtení. Moje první kniha od Sheldona. Určitě si přečtu další.
Velmi poutavé čtení. Dětí mi bylo velmi líto. Tyto knihy by si měli přečíst všichni, aby si vážili toho, jak se máme my a naše děti skvěle.
Dcera četla knihu 2x a byla nadšená. Nedalo mi to a přečetla jsem si jí také. Musím říci, že pro děti, které mají rádi napětí, je to výborně napsaná kniha.
Popisovaný život v Indii je sice krutý, ale kniha je skvěle napsaná. Moc mě bavila. Film jsem neviděla a ani o to nestojím. Kniha je téměř vždy lepší:-)
Knihu jsem bohužel nedočetla, byla jsem za půlkou a stále nic, co by mě táhlo dál.
Pěkná knížka, nejde úplně o příběh lásky. Hodně popisovaná krajina a péče o slony a jiná zvířata.
Fantastická kniha. Bydlím blízko místa odkud doktorka pocházela a velice jsem knihu prožívala.
Zajímavý příběh z doby kolem revoluce. Ale Rybí krev je jednoznačně lepší.
Nádherná knížka, jen začátek byl trochu nezáživný, ale vydržela jsem a pročetla jsem se až do té velice poutavé a zajímavé části. Život v Africe je fascinující.
Tato kniha mě zase mile překvapila. Úžasný příběh, napínavý a překvapivé zakončení.
Skvělá kniha, má druhá od pana Hájíčka. Už se těším na další které si přečtu.
Baví mě knížky s trochou erotiky. Tato knížka, i přesto, že byla erotiky plná, byla ubohá. Příběh žádný, erotické scény velice stroze popsané a stále se opakující. Podle mě jedna z nejhorších s tímto tématem. Nedoporučila bych jí nikomu.
Skvělé, od Monyové mě zatím nezklamala žádná kniha, které jsem přečetla.
Kniha se mi líbila. Pěkně se četla a příběh byl velice poutavý.
Kniha se mi líbila, zajímavý příběh. Mě osobně nejvíc bavilo vše kolem života v Africe.
Zajímavý příběh, určitě z části pravdivý. Obohatila jsem se o něco z historie. Vila mě nadchla a hned bych se do ní jela podívat.
Další skvělá kniha. Opět bych doporučila většině manželským párům. Některým ženám v mém okolí by to snad konečně otevřelo oči.
Skvělé čtení. Knížku jsem přečetla s nucenými přestávkami za jeden den. Někdo tu píše, že je to kniha pro ženy. Myslím, že 90% mužů by neuškodilo, kdyby si knížku přečetli.