Kabi komentáře u knih
Dcera četla knihu 2x a byla nadšená. Nedalo mi to a přečetla jsem si jí také. Musím říci, že pro děti, které mají rádi napětí, je to výborně napsaná kniha.
Popisovaný život v Indii je sice krutý, ale kniha je skvěle napsaná. Moc mě bavila. Film jsem neviděla a ani o to nestojím. Kniha je téměř vždy lepší:-)
Skvělé, od Monyové mě zatím nezklamala žádná kniha, které jsem přečetla.
Zajímavý příběh, určitě z části pravdivý. Obohatila jsem se o něco z historie. Vila mě nadchla a hned bych se do ní jela podívat.
Další z knih, která mě svým tématem láká, ale pak je mi z ní někdy i zle. Neuvěřitelné jak se dokáží někteří otcové chovat, zavřít je do vězení, to pro ně není žádný trest!! A proto zase matky mějte oči otevřené a naslouchejte svým dětem!!
Příběh se mi moc líbil, co zažila Klára na lodi jí fakt závidím:-)
Od knihy jsem očekávala opravdu mnohem víc. Sice ze začátku se zdála vtipná, ale jinak nic moc. Knihu jsem přečetla ale nic ve mě nezanechala.
Knížka byla velice hezky napsaná. Sice téma dost hrozné. Chvílemi jsem byla praktikami otčíma doslova znechucena. Překvapila mě reakce matky a hrozně mi bylo líto hlavní hrdinky Evy. Eva prožila to nejhorší ze svého života ve věku mé dcery a to mě tedy velice zasáhlo. A proto matky naslouchejte svým dcerám a nebuďte slepě zamilované.
Kniha nebyla špatná, ale očekávala jsem od ní víc. Děj téměř žádný a některé pasáže nudné. Dočetla jsem jí, ale nebylo to snadné.
Velice čtivá kniha, ale někdy docela drsné scény. Dle předchozího komentáře si myslím, že nelze soudit hlavní hrdinku, protože kdo si domácí násilí neprožije ten těžko pochopí o čem je řeč. Naštěstí jsem nikdy nic takového nezažila, ale myslím si, že je naproto přirozené, že se hrdinka styděla se svými problémy svěřit. Knihu hodnotím pozitivně a mohu doporučit, ale né puritánkám jak sám autor upozorňuje:-)
Pěkně popsaná manipulace pedofila s malou dívkou. I když jsem očekávala od knihy víc.
Další z velmi zajímavých knih. Velmi napínavý příběh. Doporučuji.
Opravdu poutavé čtení. Moje první kniha od Sheldona. Určitě si přečtu další.
Pěkná knížka, nejde úplně o příběh lásky. Hodně popisovaná krajina a péče o slony a jiná zvířata.
Baví mě knížky s trochou erotiky. Tato knížka, i přesto, že byla erotiky plná, byla ubohá. Příběh žádný, erotické scény velice stroze popsané a stále se opakující. Podle mě jedna z nejhorších s tímto tématem. Nedoporučila bych jí nikomu.
Kniha se mi líbila. Pěkně se četla a příběh byl velice poutavý.