kacaaba kacaaba komentáře u knih

Plán Plán Elle Kennedy

Úžasný závěrečný díl. Hrozně se mi líbil. Určitě se k sérii vrátím.

05.05.2017 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Kniha se mi líbila, pěkně se to četlo, možná první díl byl lepší, ale stejně pěkný. Jsem zvědavá, kdy vyjde další díl.

26.07.2016 5 z 5

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Tak tento díl mě úplně dostal, krásné ukončení série. I když jsem si poplakala, bylo to úžasné.

17.06.2016 5 z 5

Mechanická princezná Mechanická princezná Cassandra Clare (p)

Tak tohle byla síla. Už jsem dlouho u knížky takhle nebrečela. Úžasně dojemně napsaný. V polovině, kdy pro ní Will jel, jsem se nudila, ale ten závěr to rozhodně vynahradil. Určitě si znovu přečtu Nástroje smrti, protože teď už plno věcí budu chápat úplně jinak.

09.01.2016 5 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Kniha se mi moc líbila. Byl ta napínavý a dojemný příběh. Někdy jsem se smála, jindy měla na krajíčku. Prostě zase další dokonalej román o této autorky.

13.05.2015 5 z 5

Město padlých andělů Město padlých andělů Cassandra Clare (p)

Souhlasím s Aaron Lewis. Asi jsem beznadějný romantik, ale myslím si, že mohli Jece a Clary nechat, aby si užiti šťastné chvíle a ne je hned po tak krátké době zase rozdělit. Líbilo se mi, že v tomto díle vykreslila autorka charakter a život vedlejších postav. Simona mám ráda, takže tohle mě bavilo číst. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

22.02.2015 4 z 5

Epidemie Epidemie Robin Cook

Moc se mi to líbilo. Miluju knížky od Cooka. Tenhle díl byl pěkně napínavý a dost zajímavý. Už se těším na další případ Jacka a Laury.

25.10.2014 5 z 5

Vražda za trest Vražda za trest Catherine Shepherd

Další skvělý díl. Čtenář se nenudí, pořád se něco děje. Napínavé, akční a i romantik si tam něco najde. Za mě super, 5* mi u této autorky nestačí.

13.10.2023 5 z 5

Moje (tak trochu) dočasná chůva Moje (tak trochu) dočasná chůva Penelope Bloom

Taková oddechovka. Žádná literární bomba, ale na oddych příjemná četba.

18.03.2023 4 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Obálka se mi líbila, anonce byla poutavá, žánr jasný. Jen jsem od toho čekala trochu víc. Četlo se to dobře, žádná hluchá místa, ale přišlo mi to takové nedokončené. Postavy měli zajímavý život, ale přišli mi málo představený. Když jsem konečně začala někoho poznávat, autorka to najednou uťala a skočila dál. To mě dost mrzelo. Jako chování nadřízených při vyšetřování bylo až nechutný. Za mě takové neurazí, ale zrovna nenadchne. Třeba další díly budou lepší, úplně nezavrhuju.

11.03.2022 3 z 5

Oko za oko, manžel za manžela Oko za oko, manžel za manžela Alena Jakoubková

Mě se kniha líbila. Knihy od této autorky beru jako takové odreagování, nehledám v tom žádný strhující román. Je příjemné si číst o ženách, které se postaví na vlastní nohy a vybudují si nový život. Tak nějak to u mě k téhle autorce patří a proto si jí ráda přečtu.

17.09.2020 5 z 5

Čekání na kocoura Čekání na kocoura Michaela Klevisová

Vtipný příběhy o kočkách a milovnících koček, u některých příběků mě mrzelo, že je víc autorka nerozvinula:-(.

26.08.2020 3 z 5

Rudé svitky magie Rudé svitky magie Cassandra Clare (p)

Kniha se mi moc líbila. Zvlášť když vím co se dělo potom. Bylo fajn poznat tyto postavy víc, v nástrojích hrály vedleší role a mě to někdy až mrzelo. Nemohu se doškat pokračování.

02.08.2020 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Tak tohle byl zase úžasný díl. Knížky této autorky jsou pro mě hrozně čtivé, tuhle jsem měla za den přečtenou, nemohla jsem se odtrhnout.

14.12.2019 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Tak je to pořád stejný. Vtip pokračování neztratilo a moc se mi to líbí.

29.10.2019 5 z 5

Jeho lordstvo Jeho lordstvo Suzanne Enoch

Pro mě nejslabší díl. Sice zajímavá zápletka, ale dost zvláštní závěr. Nejvíc se mi líbil druhý a třetí díl. První a poslední dost slabota.

02.07.2019 3 z 5

Zkrocení rebela Zkrocení rebela Suzanne Enoch

Tak tento díl byl mnohem lepší než první, tady jsem se i nasmála. Moc se mi líbí Sophia, tak se těším na další díl.

23.06.2019 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Další skvělá kniha, doufám, že autor brzy vydá další díl.

02.06.2019 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Pro mě tento díl nejslabší. Ne že by byl vyloženě špatný, Erika byla jako vždy skvělá, ale hrozně mě ničilo, jak se ta mladá holka nechala takhle oblnout a dělala, co chlap chce... bylo mi z toho zle, tohle prostě nesnáším, proto mi asi tato kniha k srdci nepřirostla.

01.06.2019 4 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Tak tento díl byl masakr. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Zase další napínavý díl.

01.03.2019 5 z 5