kacaaba kacaaba komentáře u knih

Svedený ďábel Svedený ďábel Amanda Quick (p)

Jako každá kniha této autorky, mě i tato strhla. Moc se mi to líbilo, pohodové čtení na večer. Historická romance z 19. století.

12.03.2015 5 z 5

Touha Touha Amanda Quick (p)

Pěkný romantický příběh. Mě se to líbilo, i když mě lady lezla chvilkama na nervy.

22.10.2014 4 z 5

Záměna Záměna Nika Peas (p)

Klasická romantická pohádka pro dospělý. Mě se to hezky četlo a dostala jsem to, co jsem od výběru čekala.

30.09.2014 4 z 5

Rozkoše zimy Rozkoše zimy Evie Hunter (p)

Kniha se četla pěkně, i jsem se dost nasmála, ale byl to velmi slabý příběh. Všechno se odehrálo hrozně rychle, některé věci nebyly v závěru vůbec dotažené. Jsem docela zklamaná. Čekala jsem trochu víc.

02.09.2014 3 z 5

Učiněná katastrofa Učiněná katastrofa Jamie McGuire

Obě knížky se mi líbili, jen bych raději z nich měla jeden román, kde se pohledy prolínají. Závěr mě pěkně pobavil. Opravdu povedený příběh.

17.08.2014 5 z 5

Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Tak s padesáti odstíny se to nedá srovnávat. Tohle je jen porno. Chyběl mi tam příběh, popis charakteru osob. Čtu dál jen ze zvědavosti, jak se s tím autor popral dál.

04.07.2014 2 z 5

Posvátné místo Posvátné místo Barbara Wood

Kniha se mi moc líbila. Propletení současnosti s minulostí. Zajímavý příběh indiánských kmenů až po novou Kalifornii i s romantikou. Moc pěkně se to četlo.

01.07.2014 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Tak autorka zase nezklamala. Co jsem chtěla, to jsem dostala. Moc se mi to líbilo a doufám, že napíše další.

08.06.2014 5 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Líbili se mi všechny díly. Takové pohodové čtení na večer. Romantika s dobrým koncem. Líbilo se mi, že pokračovala i v příběhu hrdinů z 1 a 2 dílu. Romantické duše rozhodně neurazí. Těším se na další díl.

31.05.2014 5 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Mě se kniha líbila. Prostě moderní červená knihovna na pohodový večer.

14.04.2014 5 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

Je to moc hezký příběh. Není to žádná slaďárna. Prostě příběh dívky, která si po všech karambolech života, vybojovala štěstí díky své píli a inteligenci. Určitě bych se nenechala odradit tím, že je psaná v roce 1847 :D

08.04.2014 5 z 5

Skrytá Skrytá Kristin Cast

Tento díl se mi moc líbil, bylo to napínavé, nemohla jsem se od toho odtrhnout a konečně se jim povedlo aspoň na chvilku vyhrát. :D

04.07.2013 5 z 5

Rozhodně ne on Rozhodně ne on Whitney G. (p)

Taková příjemná slaďárna.

25.10.2024 5 z 5

Sestra s perlou Sestra s perlou Lucinda Riley

Další úžasný díl. Už se těším na Táta Sůl, kde se dočtu o dalším jejím životě. (snad)

25.10.2024 5 z 5

Tajemství abatyše z Assisi Tajemství abatyše z Assisi Vlastimil Vondruška

Tak za mě asi nejslabší díl, co jsem četla, ale rozhodně mě to neodradí od pokračování.

20.07.2024 3 z 5

Chobotnice Chobotnice Paulina Świst

Po prvním díle jsem si myslela, že jsem s touto sérií skončila, ale hrozně mě lákal Michał. Tak jsem šáhla po dalším jako nikdy jsem si nemyslela, že jsem prudérní, moje výrazivo je také peprné, ale tohle bylo i na mě moc. Ale ten příběh je dobrej, takže holt budu přeskakovat tu mluvu a dočtu sérii. Jsem hrozně zvědavá, jak to dopadne.

26.02.2024 3 z 5

Manžel a... dítě z minulosti Manžel a... dítě z minulosti Alena Jakoubková

Příjemná odpočinková kniha. Nebylo tam žádné "drama" jako v jiných knihách, ale velice milý příběh.

15.02.2024 5 z 5

Manžel nikdy nespí Manžel nikdy nespí Alena Jakoubková

Milá čtivá knížka. Klasická Jakoubková, moc se mi líbila, nešlo se odtrhnout, přečtená za večer.

10.09.2023 4 z 5

Vodní meloun Vodní meloun Marek Otta

Kniha se četla dobře, v tom problém nebyl, ale ten příběh... určitě bych to nezařadila do sekce detektivky, toho vyšetřování tam tedy rozhodně moc nebylo, zařadila bych to spíš do románů. Takový smutný příběh o osudu tří kamarádů...

01.04.2023 2 z 5

Dvakrát měř, pak manžela řež Dvakrát měř, pak manžela řež Alena Jakoubková

Mám ráda knihy této autorky, ale zde mi lezla hlavní hrdinka na nervy. Souhlasím s alnahu, přišlo mi, že jí začalo pálit dobré bidlo a nevěděla co chce a nakonec na to doplatila.

18.03.2023 2 z 5