kacaaba komentáře u knih
Jako každá kniha této autorky, mě i tato strhla. Moc se mi to líbilo, pohodové čtení na večer. Historická romance z 19. století.
Pěkný romantický příběh. Mě se to líbilo, i když mě lady lezla chvilkama na nervy.
Klasická romantická pohádka pro dospělý. Mě se to hezky četlo a dostala jsem to, co jsem od výběru čekala.
Kniha se četla pěkně, i jsem se dost nasmála, ale byl to velmi slabý příběh. Všechno se odehrálo hrozně rychle, některé věci nebyly v závěru vůbec dotažené. Jsem docela zklamaná. Čekala jsem trochu víc.
Obě knížky se mi líbili, jen bych raději z nich měla jeden román, kde se pohledy prolínají. Závěr mě pěkně pobavil. Opravdu povedený příběh.
Tak s padesáti odstíny se to nedá srovnávat. Tohle je jen porno. Chyběl mi tam příběh, popis charakteru osob. Čtu dál jen ze zvědavosti, jak se s tím autor popral dál.
Kniha se mi moc líbila. Propletení současnosti s minulostí. Zajímavý příběh indiánských kmenů až po novou Kalifornii i s romantikou. Moc pěkně se to četlo.
Tak autorka zase nezklamala. Co jsem chtěla, to jsem dostala. Moc se mi to líbilo a doufám, že napíše další.
Líbili se mi všechny díly. Takové pohodové čtení na večer. Romantika s dobrým koncem. Líbilo se mi, že pokračovala i v příběhu hrdinů z 1 a 2 dílu. Romantické duše rozhodně neurazí. Těším se na další díl.
Mě se kniha líbila. Prostě moderní červená knihovna na pohodový večer.
Je to moc hezký příběh. Není to žádná slaďárna. Prostě příběh dívky, která si po všech karambolech života, vybojovala štěstí díky své píli a inteligenci. Určitě bych se nenechala odradit tím, že je psaná v roce 1847 :D
Tento díl se mi moc líbil, bylo to napínavé, nemohla jsem se od toho odtrhnout a konečně se jim povedlo aspoň na chvilku vyhrát. :D
Další úžasný díl. Už se těším na Táta Sůl, kde se dočtu o dalším jejím životě. (snad)
Tak za mě asi nejslabší díl, co jsem četla, ale rozhodně mě to neodradí od pokračování.
Po prvním díle jsem si myslela, že jsem s touto sérií skončila, ale hrozně mě lákal Michał. Tak jsem šáhla po dalším jako nikdy jsem si nemyslela, že jsem prudérní, moje výrazivo je také peprné, ale tohle bylo i na mě moc. Ale ten příběh je dobrej, takže holt budu přeskakovat tu mluvu a dočtu sérii. Jsem hrozně zvědavá, jak to dopadne.
Příjemná odpočinková kniha. Nebylo tam žádné "drama" jako v jiných knihách, ale velice milý příběh.
Milá čtivá knížka. Klasická Jakoubková, moc se mi líbila, nešlo se odtrhnout, přečtená za večer.
Kniha se četla dobře, v tom problém nebyl, ale ten příběh... určitě bych to nezařadila do sekce detektivky, toho vyšetřování tam tedy rozhodně moc nebylo, zařadila bych to spíš do románů. Takový smutný příběh o osudu tří kamarádů...
Mám ráda knihy této autorky, ale zde mi lezla hlavní hrdinka na nervy. Souhlasím s alnahu, přišlo mi, že jí začalo pálit dobré bidlo a nevěděla co chce a nakonec na to doplatila.