kacaaba Online kacaaba komentáře u knih

Nejistý svazek Nejistý svazek Jayne Ann Krentz

Taková klasická Harlequinka... od začátku se ví, jak to dopadne, ale dobře se to čte. Slabší kousek od této autorky, ale dá se to.

04.08.2017 2 z 5

Prokletý milenec Prokletý milenec J. R. Ward (p)

Tak tohle byl hodně smutný díl. Už dlouho jsem u knihy tak nebrečela. Hrozně dojemný. A podle náznaků, se docela bojím jít do pokračování.

03.08.2017 5 z 5

Král Král J. R. Ward (p)

Tak tento díl se mi moc líbil, teď když už jsem je znala, bylo to jiné než v prvním díle a prožívala jsem to s nimi. Mám ráda, jak se proplétají příběhy ostatních hrdinů.

03.08.2017 5 z 5

Vytoužený milenec Vytoužený milenec J. R. Ward (p)

Tak tenhle díl jsem přečetla jedním dechem. Moc se mi líbí, jak se autorka poprala s homosexuálním vztahem, a že se nebála věnovat jim celý díl.

27.07.2017 5 z 5

Znovuzrozený milenec Znovuzrozený milenec J. R. Ward (p)

Tohoto dílu jsem se bála, ale autorka se toho zhostila moc hezky. Zase jsem se začetla a moc se mi to líbilo. Jsem zvědavá na pokračování.

25.07.2017 5 z 5

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Přijde mi to spíš jako druhý díl o Vishousovi, kde se objeví jeho sestra, která se zamiluje, ale kniha se mi líbila. Další pokračování bratrstva... už se nemohu dočkat, jak dopadne Quinn :)

21.07.2017 4 z 5

Milenec jen můj Milenec jen můj J. R. Ward (p)

Tak tento díl se mi líbil víc než předchozí. Líbili se mi vedlejší příběhy a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat...

18.07.2017 5 z 5

Pomstěný milenec Pomstěný milenec J. R. Ward (p)

Začátek mě nebavil, ale pak jsem se začetla a líbilo se mi to. Další dobrodružství Bratrů. Líbí se mi, jak se v dalších dílech prolínají osoby a jejich osudy s předešlých příběhů.

15.07.2017 4 z 5

Průvodce Průvodce J. R. Ward (p)

Tak úvodní povídka otec byla úžasná, také se mi líbili povídky, které se nevešli do knih, ale to Interview mi přišlo až schizofrenní. Ani příspěvky autorky mě nebavili. Jestli se k této knize někdy vrátím, tak jen na ty povídky.

11.07.2017 2 z 5

Pokušení lásky: Muž s minulostí / Svět snů Pokušení lásky: Muž s minulostí / Svět snů Jayne Ann Krentz

Četla jsem jen první část od Quick a mě se to líbilo, taková oddechovka.

06.07.2017 4 z 5

Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Kniha se mi četla dobře, jen mi vadil furt ten sex, chybělo mi tam seznamování a poznávání. Jinak dobrý a zajímavý příběh.

27.06.2017 4 z 5

Slečna Nebezpečná Slečna Nebezpečná Suzanne Enoch

Jako všechny knihy od této autorky se mi i tato moc líbila. Romantika, humor...možná to napětí v závěru bych oželela, ale stejně se mi to moc líbilo. Taková oddechovka.

23.06.2017 5 z 5

Cesta u řeky Cesta u řeky Amanda Quick (p)

Kniha se mi líbila, romantika s velmi napínavou zápletkou. Musím říct, že jsem hodně dlouho netušila, kdo může být vrah :)

15.06.2017 5 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Mě se kniha líbila, taková klasika od této autorky. Byla jsem ráda, že se tam objevily životní osudy ostatních hrdinů. Moc jsem si to užila.

14.06.2017 5 z 5

Sňatek z rozumu Sňatek z rozumu Jayne Ann Krentz

Mě se kniha líbila, taková na které jsem u autorky zvyklá z 90. let. Romantika s detektivní zápletkou a pekelně chytrou a manipulativní hlavní hrdinou :) Zábava.

04.06.2017 5 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Kniha se mi líbila, dlouho jsem se do ní nechtěla pustit, protože jsem na to měla rozporuplné recenze, ale jsem ráda, že jsem si jí nakonec přečetla. Moc se mi to líbilo, zase takové odpočinkové čtení v závěru s napětím. Určitě si jí ještě někdy přečtu.

03.06.2017 5 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Závěrečný díl se mi moc líbil i náhled do vztahů předchozích hrdinů. Určitě se k této sérii vrátím, je to takové odpočinkové, romantické a vtipné čtení.

02.06.2017 5 z 5

My, sex a podpatky My, sex a podpatky Kamila Tomsová

Začátek mě moc nebavil, ale pak se to rozjelo a smála jsem se jako blázen. Určitě si ještě někdy přečtu. Příběh nemá žádnou velkou hloubku, ale ty scény jsou jak vytržený ze života. Doufám, že seženu pokračování, protože už se nemůžu dočkat.

09.05.2017 5 z 5

Nazvi to osudem Nazvi to osudem Jayne Ann Krentz

Miluji knihy od této autorky a nejvíc se mi líbí hlavní hrdinky, které si stojí za svým, jsou silné a samostatné. V téhle knize mi to chybělo. Byl tam náznak vzdoru, ale hned se vzdala a hrozně rychle otočila. Vůbec mě to nebavilo a dočetla jsem jen ze zvyku. K této knize se už určitě nevrátím.

06.05.2017 1 z 5

Plán Plán Elle Kennedy

Úžasný závěrečný díl. Hrozně se mi líbil. Určitě se k sérii vrátím.

05.05.2017 5 z 5