Kačaba79

Půjčeno pro dceru (11 let) kdy jsem potřebovala ji nějak přiblížit osudy židů za druhé světové války. Dobře podané a pro děti přístupnou formou napsané.

Druhý díl se mi líbil více jak první. Také se mi líbil příběh rodiny, který mne v prvním díle přišel useknutý.

Krásný příběh a poučení. Vtipné ilustrace. Líbila se.

Po Volání kukačky se mi zdálo, že je tam méně popisu, ale možná jsem si zvykla. Překvapilo mne rozuzlení, ale to je u Rowlingové běžné. Skvěle napsané a pro mne do poslední chvíle napínavé.

Jsem na pochybách co o knize napsat. Nebyl to můj šálek kafe a s hlavní hrdinkou jsem se nemohla ztotožnit. Její náhled na svět je mi naprosto cizí a řešení konfliktů vraždou proti srsti.

Chameleonek se nejvíc líbí dceři z celé série pohádek. Ilustrace jsou zde úplně bezvadné a dcera vždy chameleonka hledá. Vtipný příběh, který pomáhá i s procvičováním zvuků zvířat a jejich mláďat.

Nějak mne kniha neuchvátila. Holand mi přišla jako dosti naivní a celkově jsem se nemohla začíst.

Potřebovala jsem oddych a tato kniha ho splnila. Byl to zajímavý námět a pěkně se to četlo. Chybělo mi jen více informací o Harrisonovi.

Tento příběh se nám líbil více než první díl. Moc poutavé ilustrace i pěkný příběh.

Čteno při nemoci 11 leté dceři a byl to hezký a pochopitelný průlet dějinami.

Je skvělá, dá se číst opravdu dlouho. No spíš dokud z toho člověk nezblbne. Krásné ilustrace a vtip.

předčítala jsem je dceři a shodli jsme se na tom, že jsme čekali víc příběhů a komentáře Brumbála nám moc neseděli.

Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak zase odtrhnout a konec se mi zdál také takový strohý. Oddychové čtení

Na knihu jsem narazila náhodou a jelikož jsem potřebovala cestopis do čtenářské výzvy, pustila jsem se do ní. Bylo zajímavé zjistit, že i v dnešní době poutě existují a není tak těžké se na ně vydat. Snad děti motivuje k putování.

Noru Roberts jako spisovatelku mám moc ráda. Tuto knížku jsem četla pro relax. Od spisovatelky jsem četla i lepší příběhy. Zde bylo moc perfektní prostředí, rodina, partner ....
Myslím si, že někdo komu je 5 let šlapáno po sebevědomí, nemůže se tak rychle začít chovat sebejistě. Možná se mýlím. Jinak krásná romantika s předvídatelným koncem.

Na knihu jsem narazila náhodou a mohu říct, že jsem ji zhltla během dne. Děj má spád. Bohužel mi při čtení vadil překlad, kdy bylo jedno jestli je to žena nebo muž apod.

Krásné ilustrace, ale příběh jsme po prvním přečtení trochu upravili a dcera podle ilustrací vypráví svůj vlastní.