kacenka6144 komentáře u knih
K sérii se vracím po delší době a pořád mě baví. Součástí příběhu jsou i ostatní dvojice, takže neztrácíme přehled o jejich dalších osudech.
Po nějaké době jsem si zase vzala do ruky historickou romanci. Příběh plný intrik, jak se na tehdejší dobu sluší a patří. Žádné velké dějové zvraty nečekejte, ale je to dobře napsané a dobře se to čte.
Musím jenom souhlasit s dřívějšími komentáři - mám ráda autorčiny historické romány, ale tohle mi fakt sedlo. Detektivka s prvky romance nebo romance s detektivní zápletkou? Těším se na pokračování se Serenou.
Zase se našel jeden napravený hříšník. Knížka sice nemá s celu sérií vlastně nic společného, ale Pierce je stejný výtečník jako sourozenci Stonevilleovi. Takže k nim tak nějak patří.
Po delší době se vracím ke knížkám téhle autorky. Mám ráda příběhy o odvážných a čestných rytířích, kteří dobývají svoje protějšky. Tohle bylo jako na houpačce. Elisa a Bryan - jejich na, jednu stranu, úsměvné hašteření, na druhou stranu vzájemná nevraživost a nedůvěra. A trošku mi připadlo, že se Drake nechává inspirovat příběhy Beatrice Small, i když vynechává spoustu erotiky.
Za mě asi nejslabší díl celé série. A to jsme se na něho načekali.
Čtvrtý díl byl možná o trošičku vážnější - provází ho téma smrti. Ale i tak příběh Gabriella a Virginie má svoje kouzlo. A že by nakonec došlo i na babičku?!
Tak a můžeme si odškrtnout dalšího ze sourozenců. Annabel a Jarred jsou pro sebe stvoření. Sérii jsem už kdysi četla a pořád se dobře bavím.
Spíš taková Harlequinka. Žádný dramatický příběh, žádná velká zápletka.
Čekala jsem něco podobné Meghan March, jenom už to vypadalo, že se to vejde do jedné knížky. Tak zase ne a budeme si muset počkat na další díl. Tak teda jo.
Proti prvnímu dílu rozhodně zajímavější zápletka. Aden a Mia jsou dvojice, která k sobě sedí. Pořád to není od této spisovatelky žádná "topka", ale co. Dny se nám krátí a knížek ke čtení není nikdy dost.
Volné pokračování Normanského dobyvatele. Tady to bylo ale vylepšené malou detektivní zápletkou. Taková červená klasika.
Jedno odpoledne a bylo vyřešeno. Tohle je prostě jízda.
Tahle knížka a vlastně celá série patří k těm naivnějším. Ale na druhou stranu je hezké číst o skvělých nebojácných ženách.
Po Sexy farmáři další knížka se "zemědělskou tematikou". Příběh není žádným veledílem, ale plní funkci lehké oddechovky. Jenom si úplně nedovedu představit, jak vypadá kuřecí kotleta.
Vždycky jsem měla ráda knížky o rodině Cynsterových, ale občas už se začíná ve všech těch rodinných vztazích ztrácet.
Po delší době jsem se vrátila k sérii o rodině Cynsterových a docela příjemně jsem se pobavila. I když je děj předvídatelný a některé zápletky těžce uvěřitelné, pořád je to "to", co od knížek tohoto žánru očekávám - oddych a uvolnění.
Od této autorky to byla moje první knížka a už se těším na další. Ben mě svým sebevědomím bavil a Sare byla taky docela fajn. V knížce je i pár dost vtipných hlášek.