kacenka6144 kacenka6144 komentáře u knih

Zátoka splněných snů Zátoka splněných snů Heather Graham Pozzessere

Mně se detektivky od téhle autorky líbí. Přečetla jsem snad skoro všechny její historické romance, které se mi mimochodem moc líbily, a na tahle její díla narazila až před nedávnem (asi to bude tím, že tohle začala psát pod svým jménem, pak začala používat pseudonym). Má to napětí a švih a není to žádný, hrůzu budící, horor. A nechybtí tomu ani špetka erotiky. Jo, a kdo je Sheilyn vrah jsem si tipla správně hned na první pokus. :-)

09.02.2024 4 z 5

Aristokrat Aristokrat Penelope Ward

Na knížku jsem se chystala už dlouho a nakonec jsem ji přelouskla za jeden odpoledno-večer. Byla jsem totiž zvědavá, co se stane za pět let. A stálo to za to. U tohoto druhu literatury očekávám předem danou linku příběhu a byla bych zklamaná, kdyby bylo všechno jinak. Pokud někdo touží po drmatech plných zvratů, musí si zvolit jiný žánr a nebo alespoň jinou spisovatelku.

31.01.2024 4 z 5

Sleduj mě Sleduj mě Stacey Kennedy

Takové trošku uspěchané. Z příběhu by se asi dalo vytěžit trošku víc. Ale i tak se těším na další díl s Nessou.

29.01.2024 4 z 5

Zoufalé vévodkyně Zoufalé vévodkyně Eloisa James

Dočetla jsem, ale nevím.... Příliš mnoho postav, příliš mnoho příběhů, které zůstaly nedořešeny a nevysvětleny. Není to napsané tak, abych hned sáhla po dalším díle. Nechám si trochu odstup.

23.01.2024 3 z 5

Láska z Manhattanu aneb Jak vyrobit gentlemana Láska z Manhattanu aneb Jak vyrobit gentlemana Lauren Layne

Knížku jsem slupla za jeden den. Neskončila jsem, dokud jsem nedočetla.

17.01.2024 5 z 5

Píseň válečníka Píseň válečníka Catherine Coulter

Chandra se chovala jako malý spratek a ne jako dospělá žena. Být Jervalem, ohla bych ji přes koleno už dávno.

14.01.2024 3 z 5

Tři týdny do svatby Tři týdny do svatby Ella Quinn

Po nějaké době jsem se vrátila ke čtení historických romancí. Ale tohle nebylo to pravé, co jsem si představovala.

08.01.2024 2 z 5

Statečná lady Catryn Statečná lady Catryn Hannah Howell

Další díl příběhů rodin Wherlockových a Vaugnových. K pokračování celé série jsem se vrátila s nějakým odstupem. Knížku jsem sice přečetla, ale pořád to není ono. Pro mě jsou od téhle autorky pořád nejlepší knížky ze skotské Vysočiny.

04.01.2024 3 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Stacey Kennedy

Tohle je taková trochu lechtivější harlequinka. Děj nemá žádná velká dramata nebo zápletky. Ale protože jsem byla zvědavá na příběh dalších členů této malé skupiny, přečetla jsem knížku v podstatě na jeden zátah. Pomohl tomu i malý počet stránek.

18.12.2023 4 z 5

Krásná zajatkyně Krásná zajatkyně Nicola Cornick

Po knížce jsem sáhla, protože jsem v poslední době četla víc příběhů ze současnosti a měla jsem chuť na nějakou tu historickou romantiku. Anna a Simon - dva paličáci bránící svou věc a tím pádem stojí na opačných stranách. Bohužel se jim do toho míchá láska i intriky a jejich vztah je tak trochu jako na kolotoči. U četení jsem se dobře bavila. Mělo to děj. Na Harleqinku docela dobré čtení. Někdy si zkusím najít nějakou další autorčinu knížku.

05.12.2023 4 z 5

Dáma v závoji Dáma v závoji Jenni Fletcher

Autorčiným stylem jsem se trochu namlsala při čtení knížky "Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech" a tak jsem hledala její další knížky. Ale tohle byla prostě jenom taková další Harlequinka, která určitě neurazí, ale ani nenadchne. Mezi napsáním těchto knížek uplynuly 2 roky, tak snad už se autorčiny styl trošku vybrousil a můžeme se těšit na další knížky, které budou jiskřit vtipem a jejichž děj nás bude víc bavit.

28.11.2023 3 z 5

Nádech Nádech Penelope Douglas

Tenhle příběh je něco mezi příběhem pro mládež a pro ženy. Jared ani Tate nebyli můj šálek čaje - on hajzlík, ona plačka. Knížkou jsem se musela trochu prokousat. Asi to bude i tím, že jsem úplně jiná generace. Pro náctileté slečny to je možná přijatelnější. Vzpomeň mě si, jak my jsme ve své době hltaly např. Pusinky.

14.11.2023 3 z 5

Ztracený vévoda z Wyndhamu Ztracený vévoda z Wyndhamu Julia Quinn

Od Julie Quinn jsem už četla lepší knížky. Příběh mi přišel trošku přitažený za vlasy. Ale nakonec, proč nad tím meditovat, je to přece jenom příběh. Přidrzlý Jack a Grace, která se zmítá mezi láskou a povinností - hlavní postavy, které Vás budou určitě bavit. A najednou zjistíte, že už jste na konci knížky, a že jste si to čtení nakonec docla užila. A saháte po dalším dílu, protože Vás vlastně docela zajímá, jak to bylo celé s Thomasem a Amélií.

03.11.2023 3 z 5

Struny srdce Struny srdce Melanie Moreland

Od téhle autorky jsem zvyklá na jiné pecky. I když ne všechny knížky se jí vždycky povedly. Ale tuhle bych zařadila k těm slabším. V podstatě žádný děj, žádná pořádná zápletka, která by ústřední dvojici zkomplikovala vztah a život. Všechno plynulo tak spořádaně a sladce. Pro mě až moc.

19.10.2023 3 z 5

Polibek ďábla Polibek ďábla Meagan McKinney

Jako první knížku této autorky jsem četla Lvi a krajka a nějak se nemůžu zbavit pocitu, že to je to nejlepší, co napsala. Líbil se mi vedlejší příběh Evvie, Lissiny mladší slepé sestry. Škoda, že nikde nebylo řečeno, proč oslepla. Její příběh mě zajímal. Mám ještě dalších pár knížek této autorky, ale jejich čtení rozprostřu mezi čtení jiných příběhů.

17.10.2023 4 z 5

Úspěšná mise / Kráska a zvíře Úspěšná mise / Kráska a zvíře Maureen Child

Dvě příjemné jednohubky na jeden večer.

03.10.2023 4 z 5

Quaid Quaid Jay Crownover

Mám ráda tuhle sérii o tvrdých chlapácích, které zklidní jejich křehké ženy. Tady byl příběh trochu jiný. Quaid je uhlazený právník, naopak Avett je tady ta neřízená střela. Je fajn, že se dějem pořád dál proplétají příběhy všech ostatních postav z předešlých dílů. A je mi jasné, že se dočkáme ještě aspoň dvou dalších knížek. Teda doufám.

08.09.2023 4 z 5

Láska a kerosin Láska a kerosin Winter Renshaw

Celé to bylo takové zvláštní. Vztah mezi Lachlanem a Anneliese se rodil postupně a mělo to nějaký vývoj. Ale to ostatní kolem, to jako vážně? Annelise byla poměrně naivní (aspoň do nějaké doby). A Lachlan se svými důvody ke spálení rodného domu?! Při čtení některých knížek mám pocit, že tolik strašných věcí a děsivých zvratů se snad nemůže jednomu člověku stát, ale tady se zase nedělo v podstatě nic. Alespoň nic, co by vás při čtení zatlačilo do křesla.

04.09.2023 3 z 5

Když tě zachrání Skot Když tě zachrání Skot Hannah Howell

Prostě nevím. Od téhle autorky jsem knížky přímo hltala. Její Murray Family miluju. Ale tady tomu něco chybí. Všechno je tak jaksi napůl. Mám i další díly, ale určitě je nezačnu číst hned teď.

29.08.2023 3 z 5

Doktor Láska Doktor Láska Leisa Rayven

Styl této spisovatelky je pro mě zbytečně rozvláčný. Dalo by se to napsat stručněji a svižněji. Základní linka příběhu je dobrá, ale zbytečně se ztrácí v té omáčce kolem. A z letní pohodové oddychovka je zbytečně velká bichle. Ještě, že mám čtečku.

01.08.2023 3 z 5