kacenka6144 kacenka6144 komentáře u knih

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Tohle bylo pravé finále této série. Užívala jsem si ho se vším všudy. A pokud vás zajímá víc, tak si to prostě přečtěte.

13.08.2024 5 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Než jsem se pustila do této knížky, připravila jsem si kapesník. Ten jsem sice nakonec nepotřebovala, ale i tak jsem si četbu moc užila. Knížce nechybí emoce, tajemství i konečná rozuzlení. Můžu jen všem doporučit - běžte do ní a bavte se.

23.06.2024 5 z 5

Král Král Devney Perry

Knížka se mi moc líbila. Hlavní postavy už nejsou žádní puberťáci a ani se tak nechovají. Je tady detektivní zápletka, příběh má děj a spád. Jsem ráda, že jsem se čtením počkala, až budu mít víc dílů, protože jinak bych nadskakovala nedočkavostí jak poklička na hrnci. Hned se vrhám na pokračování a jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

31.05.2024 5 z 5

Asher Black Asher Black Parker S. Huntington

Chvilku zábavné, chvilku nudné čtení, příběh je občas přitažený za vlasy. Autorka se nemůže rozhodnout mezi mafiánem a obyčejným boháčem. Míchá tady víc stylů dohromady a je z toho příběhový miš-maš - ani ryba, ani rak. Ale dívám se na hodnocení její další knížky a má vysokých 94%, takže si asi přečtu nějakou další knížku, až vyjde i v češtině.

05.03.2024 3 z 5

Jak ulovit boháče Jak ulovit boháče Evie Dunmore

Tato série se mi moc líbí a už od prvního dílu se vždycky těším na ten další. A nebyla jsem zklamaná ani tady. Příběh Hattie, která je další členkou party sufražetek, nás opět zatáhne do doby, kdy ženy začínají bojovat o svoje práva. Ale to samozřejmě není hlavní linka celé knížky. Tou je milostný vztah mezi Hattie a Lucienem - dvěma naprosto odlišnými povahami, které se musí naučit navzájem milovat a respektovat. Měla jsem strach, že Hattie bude takový ten typ věčné plačky, ale Lucianovi se dokázala postavit bez větších problémů. Opět jsem si čtení dalšího dílu našich "rebelek" užila. A navíc se příběh pořád prolínají všechny postavy. Už se těším na další díl.

28.11.2023 5 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Knížku jsem přečetla na dvě nadechnutí (ano, musím někdy i spát). Že se zápletka vyřešila na pár stránkách? O tom tahle knížka nebyla. Byla o příběhu Háda a Persefony, o vývoji jejich vztahu. A to pro mě splnila na 100%. Už se těším na další díl.

08.08.2023 4 z 5

Noc odevzdání Noc odevzdání Tessa Dare

Vtipná letní oddechovka, ve které nechybí romantika a ani trocha té erotiky. Hned jdu na další díl.

18.07.2023 5 z 5

Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech Jenni Fletcher

Připomnělo mi to knížku "Pro sebe jak stvoření", jenom vloženou do jiné doby. Essie mi občas trochu pila krev, ale její odhodlání mně nakonec donutilo se smát. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, dokud jsem se nedostala ke konci. Za sebe můžu jenom doporučit. Budu se muset podívat po dalších knížkách této autorky. Snad nebudu zklamaná.

18.07.2023 5 z 5

Grace, moje spása Grace, moje spása Melanie Moreland

Mám ráda knížky této spisovatelky a serie BAM a Kontrakt patří k mým nejoblíbenějším knížkám. Její příběhy mají klasický scénář, takže vím, co mě čeká. Ale ne každému se podaří všechno propojit jako MM. Už jsem se pustila do dalšího dílu a těším se na další. Zatím určitě nejsem zklamaná.

06.04.2023 5 z 5

Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Miluju celou tuhle sérii. Jsou to jednotlivé příběhy, které vlastně nic nespojuje. Ale to přece kecám. Spojuje je silná osobnost hlavního hrdiny, který vždycky padne na dno, ale dokáže zase vstát a jít dál. A k tomu má u sebe po boku tu správnou ženu. Teď to trochu zlehčuji, protože se mi nechce úplně přiznat, že u každé této knížky se dostanu do bodu, kdy brečím jako želva. :-)

17.01.2023 5 z 5

Když jsme si věřili Když jsme si věřili Sarina Bowen

Napřed jsem se nemohla do knížky pořádně začíst, ale pak jsem se zase nemohla odtrhnout. Byl to příběh se zajímavým námětem. Líbí se mi tahle partička a už se těším na (bohužel zatím poslední) příběh Lianne.

21.09.2022 4 z 5

Její tajemství Její tajemství Penelope Bloom

Klasická oddechovka. Určitě jste tenhle příběh už někdy četli, jenom se postavy jmenovaly jinak a možná byl děj zasazený do jiného prostředí. Ale já se docela bavila. Příběhem se pořád proplétají staré dvojice, takže s nimi neztrácíte kontakt a tak trochu si opakujete kdo je kdo a kdo je s kým. Čtení na max. dva večery.

13.09.2022 4 z 5

Rychlá jízda Rychlá jízda Julie Garwood

Dostávám se pomalu do finále celé série. Příběh Aidena a Cordie - souboj dvou silných osobností, který chce každá z nich vyhrát. A my samozřejmě víme, jak to dopadne. Je to pořád ta stará dobrá Julie Garwood. Jenom škoda, že už mi v podstatě její knížky došly. Ale stejně se určitě k mnoha z nich vrátím. :-)

06.09.2022 4 z 5

Každá ráda kamaráda Každá ráda kamaráda Christina Lauren

U čtení jsem se bavila. Hazel a Josh - jejich diskuze, jejich vzájemné střety a různá nedorozumění. Příjemná oddechovka. Dá se zvládnout i za jeden den. Když na to budete mít čas.

13.06.2022 4 z 5

Sandy Sandy Melanie Moreland

Pro mě to bylo důstojné zakončení celé série. Kruh se uzavřel. Myslím, že se k ní někdy ráda vrátím.

08.06.2022 5 z 5

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Něco mezi 3 a 4*. Nakonec jsem se rozhodla pro lepší 4 a uvidím, jak mě nadchne druhý díl této série. Knížka nebyla špatná, ale zbytečně se táhla. A taky jste měly někdy chuť dát Eden pěstí?!

16.05.2022 4 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Postupně se propracovávám všemi knížkami této autorky. Toto bych dala na hromádku "těch lepších". Ale někdy si říkám, že tolik záporných věcí se jednomu člověku nemůže stát. Ale vždycky nakonec přijde to "šťastně až navěky". Takže za mě slušné 4*.

21.03.2022 4 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

K celé sérii jsem se vrátila zhruba po roce a jo, pořád je to pecka. A když už máte všechny tři díly, sjedete to prostě za jeden víkend. Bez problému.

09.03.2022 4 z 5

Válka s láskou Válka s láskou Winter Renshaw

Připojuji se k Miliamce, knížku bych nedokazala ohodnotit líp.

13.02.2022 4 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Pokračování, které se dalo po otevřeném konci předvídat. Co mě pořád bavilo, byl vztah Rushe a Gii. Tyhle příběhy se úplně s realitou nepotkávají, ale aspoň si to můžeme představovat. :-)

02.02.2022 4 z 5