kackaj komentáře u knih
moc jsem se na analfabetku těšila, ale prostě jsem se do ní nedokázala vůbec začíst, dala jsem jen půlku knížky, dál to nešlo
knížka o jednom velkém boji se zákeřnou nemocí, která může potkat každou z nás..Gabika měla velké štěstí na lidi ve svém okolí, kteří ji zavčas podali pomocnou ruku a nasměrovali správným směrem
přečteno jedních dechem během 4hodin, nechci přestat, proč knížka skončila, chci číst dál, nechci opustit ty zázračné děti, chci dál spolu s Jacobem bojovat s příšerami...tak moc jsem se na knížku těšila a teď, když jsem ji tak rychle zhltla, chci se na ni znova těšit...tak snad bude brzo zfilmována..
oblíbila jsem si knížky Gardnerové, takže ani tato mě nemohla zklamat
Čtyři hvězdy pouze kvůli tomu, že kniha nebyla tlustši, miluju Haryho Holea a díky teto knížce jsem s nim mohla strávit pouze jeden a půl dne.
další kousek od Gardnerový přečten, hned se pustím do dalšího, protože ji fakt žeru jako autorku
opět jeden z těch kousků, co vás nenechají se ani pořádně vyspat, protože to prostě musíte dočíst do konce
taková knížka na nudné odpoledne, nic moc děj, nic moc zápletka, prostě jen takové odpočinkové čtení
Jo Nesbo v sukních!!! Prvotřídní detektivka, která vás nepustí, dokud ji nepřečtete celou
knihy s drogovou tématikou mě vždy zajímaly, tak i na tuto musím pět chválu
úžasná zápletka, úžasný nápad, úžasná prostě celá knížka...jenom bych nechtěla být v kůži hlavní hrdinky, být zavřená v tlakové komoře po 5 let asi nebyl moc příjemný zážitek...přečetla jsem ji za 1den, bylo to moje první seznámení s autorem a už se těším, až si přečtu další knížky
další krásně napsaná knížka ze života, kdo nemá doma podobné dítě, neví, co se s ním každý den zažívá, a díky paní Janě a jejím dvoum synům si to může prožít aspoň tady v knižní podobě
Kdo má doma podobně postižené dítě, ví jak těžký je každodenní boj, a proto tahle knížka pomáhá....nejsem na to sami, je nás víc a všichni si procházíme podobnými zážitky
opět knížka, z které jsem nadšená!!!! četla se jedním dechem, zajímavě psaná formou dopisu mrtvé sestře, napínává a až dokonce jsem byla napnutá, kdo je vrah