kackaj kackaj komentáře u knih

Lovkyně informací Lovkyně informací Taylor Stevens

nevím, někde jsem se do toho nemohla začíst, ani jsem se netěšila, že se zase můžu ponořit do knížky, nechodila jsem s ní ani na záchod a nakonec jsem skončila pár kapitol před koncem - proto ty tři hvězdičky

15.04.2013 3 z 5

Dům na Tara Road Dům na Tara Road Maeve Binchy

na knížku jsem sáhla po přečtení sérií od Larssona a Kepplera za účelem odpočinout si od detektivek a jen tak si něco oddychového přečíst. Ale skončila jsem v půlce, podle mě kniha nemá spád, byla to pro mě nuda...je to ale jen můj subjektivní pocit

10.04.2013 3 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Sakra, potřebuju další díl!!!!!!!!! Jak to mohlo takhle skončit, čekala jsem další kapitolu a tam byl už jen konec...Brilantní kniha, drží vás při sobě od začátku až do posledního slova

06.04.2013 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Já nevím, asi jsem ulítlá na severský detektivky, ale tahle knížka me opět moc bavila

27.03.2013 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

nejsem si ani jistá, jestli si mi líbila tak jako předchozí dva díly...na mě tam bylo zbytečně moc postav, místy jsem se v tom až ztrácela, četla jsem to jakoby už z povinnost, abych dokončila celou sérii

24.03.2013 3 z 5

Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Sarah Forsyth

Přečtená za jeden večer, prostě to nešlo přestat...ale bylo mi z toho pěkně zle

22.03.2013

Nebij mě, můj milovaný synu Nebij mě, můj milovaný synu Vendula Hrabáková

Kniha zvlášť pro ty, co mají doma stejně "postižené" dítě...je velmi zajímavé přečíst si příběh jiné rodiny, kde bojují se stejným neštěstím jako vy, nevěště hlavu, nejste v tom sami!!!!

17.03.2013 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Opět knížka, která mě k sobě připoutala od prvního slova, začínám číst poslední díl a už teď na začátku lituju, že to bude konečná..

17.03.2013 5 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Geniální kniha!!!!!! Přes pro mě nudný a nezáživný začátek, kde jsem si myslela, že se do děje snad ani nazačtu, mě příběh rodinné tragedie k sobě dokonale připoutal. A hned se jdu pustit do druhého dílu

10.03.2013 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Miluju Nesba a jeho psaní!!!!

31.01.2013

Jednou je málo Jednou je málo Jacqueline Susann

Na knížku jsem narazila náhodou, dle obalu jsem od toho ani moc nečekala ale příjemně mě překvapila, nechtělo se mi od ni odtrhnout. Doporučuji těm, co mají radi J. Collins

30.01.2013 4 z 5

Dokážete udržet tajemství? Dokážete udržet tajemství? Sophie Kinsella (p)

přečtená za necelé 3 hodinky, takže není třeba nic dalšího dodávat, odpočinkové čtení na volné odpoledne

05.01.2013