kaja_scw kaja_scw komentáře u knih

Dospelosť je mýtus Dospelosť je mýtus Sarah Andersen

Kniha nejlepší tak do autobusu.Opravdu je to mega roztomilá kniha vtipná a výstižná
NEJLEPŠÍ KNIHA ROKU 2016

27.01.2018 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Co k tomuhle říct.Asi jen to že je to nejlepší díl ze všech
prostě miluju Siriuse

06.03.2018 5 z 5

Skleněné děti Skleněné děti Kristina Ohlsson

Kniha přečtená za jedno sobotní odpoledne napínavá,celkem strašidelná.

10.03.2018 5 z 5

Justýnka a asistenční jednorožec Justýnka a asistenční jednorožec Kateřina Pantovič

Kníhu jsem musela mít doma kvuli tomu jednorožci.Kniha je opravdu užasná svým příběhem a ty kresby OMG!!!

27.01.2018 4 z 5

Simpsonova knihovna moudrosti: Bartova kniha Simpsonova knihovna moudrosti: Bartova kniha Matt Groening

Další užasná kniha s postavami.

27.01.2018 4 z 5

Famfrpál v průběhu věků Famfrpál v průběhu věků Joanne Rowling

pokud jste si někdy chtěli zahrát famfrpál, tak si musíte tuto knihu koupit

27.01.2018 3 z 5

Všechna sláva... Všechna sláva... Jeff Kinney (p)

ano!!!! Konečně vyšel další díl.Zase mám za den přečtenou ale to nevadí. čte se pravdu užasně . DOPORUČUJI

27.01.2018 5 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář J. K. Rowling (p)

kniha je opravdu užasná.A díky tomu že je napsaná jako scénář tak se čte rychle a dobře.Má velmi chytlavý děj.Je to další užasná kniha od Rowlingové ovšem až díky fantastickým zvířatum se ze mě stal pravý potterhead

27.01.2018 5 z 5

Zuby nehty: 19+1 hrůzostrašná povídka Zuby nehty: 19+1 hrůzostrašná povídka Ivona Březinová

Kniha se mi až tak moc nelíbila...A to mám ráda horory

27.01.2018 1 z 5

Deník Baltazara Iks - Z podzemí mezi lidi Deník Baltazara Iks - Z podzemí mezi lidi Jiří Urban

Mě se kniha tak moc nelíbila. Nevím v čem mi kniha nesedla nebo co mi v ní chybělo.přišla mi taková všelijaká. NEDOPORUČUJI

10.03.2018 2 z 5

Garfield slízne smetanu Garfield slízne smetanu Jim Davis

Jeden z nejlepších dílu

10.03.2018 3 z 5

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie 2 - Neobyčejné bytosti Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie 2 - Neobyčejné bytosti Ramin Zahed

Pro fanoušky Harryho Pottera super !!

10.03.2018 4 z 5

Duch z opuštěného domu Duch z opuštěného domu Robert Lawrence Stine

Kniha mě velmi zaujmula,a také přesvědčila že mohou být i krátké kvalitní horory.

06.03.2018 4 z 5

Krev příšery Krev příšery Robert Lawrence Stine

06.03.2018 2 z 5

Kletba egyptské mumie Kletba egyptské mumie Robert Lawrence Stine

Tato knížka se mi líbila nejmín z této série.

06.03.2018 1 z 5

Úsměv, prosím ... přichází zlo! Úsměv, prosím ... přichází zlo! Robert Lawrence Stine

06.03.2018 4 z 5

Hororland Hororland Robert Lawrence Stine

06.03.2018 3 z 5

Výprava za teplem Výprava za teplem Jeff Kinney (p)

Další užasný díl Deníku malého poseroutky
NÁPADITÝ
VTIPNÝ
ZÁBAVNÝ

05.02.2018 5 z 5

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie 1 - Pozoruhodní lidé a kouzelná místa Kouzelnický svět J. K. Rowlingové: Filmová magie 1 - Pozoruhodní lidé a kouzelná místa Jody Revenson

Pro fanoušky Harryho Pottera nebo Fantastických zvířat NEJLEPŠÍ

27.01.2018 3 z 5

Simpsonovi Libová literární nalejvárna Simpsonovi Libová literární nalejvárna Matt Groening

nejlepší komiks se simpsonovými, Strašně se mi líbilo vyprávění i samotné kresby