Kajka38 komentáře u knih
Autorka opět nezklamala. Lehká vtipná jednohubka.
Tak tohle byla super oddechová, moc pěkně napsaná mafiánská romance.
Ze začátku jsem měla problém představit si jména hrdinů v řekněme moderní době. Ale nakonec mě děj vtáhl natolik, že jsem celou knihu doslova zhltla. Za mě super a určitě se pustím do dalších dílů.
Měla jsem trošku obavy, že budu z knížky zklamaná. Díky všudypřítomnému nadšení všech čtenářů jsem měla obrovská očekávání, která se ale naštěstí vyplnila. Možná dokonce předčila.
Autorka skvěle vykreslila svět, ve kterém se příběh odehrává. Postavy byly uvěřitelné. A draci? To byli skvělí a vtipní. Už aby vyšel překlad druhého dílu.
Kniha se četla sama. Příběh byl moc dobře napsaný, postavy sympatické. Určitě se pustím i do dalších dílů.
Moc hezky napsaný příběh. Líbilo se mi, že postavy nebyly úplně naivní, jak tomu u podobných knih bývá. Děj měl hlavu a patu. Dva hlavní představitelé příběhu byli vtipní a hned jsem si je zamolovala. Celkově musím říci, že se mi kniha líbila. Od autorky si určitě ještě něco přečtu
Četla jsem už několikrát, ve škole při povinné četbě jsem si vždycky říkala hm dobrý, teď když je člověk starší konečně oceňuji její krásu. Krásné čtení co pohladí po duši.
V žánru MM romancí patří dílo ke slabším, ale rozhodně nemohu říci, že by to bylo špatné. Jako oddechovka to bylo bezva. Četlo se to samo. Jen Leo mi přišel mírně nesympatický l, choval se občas jako děcko.