KajusaKil komentáře u knih
Dodatek k Tracy, který úplně nenadchnul, ale ani neurazil. Nízký počet stran, a také vtipů.
Pěkný pohled na soužití Tracy a Mandy. Bohužel zprvu ne dle mých představ.
První kniha série o Tracy Beakerové, kde se seznámíme i se sympatickou novinářkou Mandy. Líbily se mi dilematické momenty Mandy/máma.
Moc se mi líbilo propojení s viktoriánskou dobou, originální zpracování knihy!
Krásně zpracovaný životopis prolínající se s příběhy, které dobře známe.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih od J. Wilsonové. Od bandě holek a vysněném synkovi.
Krásný závěr s Bětkou. Tyhle detektivky mě vždy všechny bavily, bohužel jsem nikdy žádnou sama nerozluštila:)
Pamatuji si, jak jsem u některých pasáží knihy napětím ani nedýchala. To mluví za vše.
Seznamujeme se s přáteli (plus nováčkem Špekounem) a současně také nesympatickým policistou. Perfektní detektivky nejen pro děti.
Nejlepší díl série Tajemství, kdy jsem se totálně zbláznila do postavy Luka a jeho vyřezávaných figurek. Perfektně psané knihy, četla je semnou i mamka, takže věkové neomezené.
Spolu s dílem Totálně ulítlé prázdniny moje top. Přečteno mnohokrát. Jednoduchá zápletka, ale velice úsměvná.
Ani nespočítám kolikrát jsem tento díl četla. Spolu s dílem ségry na mizině patří mezi top. Líbí se mi propojení bývalého manžela a celkově ty vtípky od Stana jsou prostě perfektní. "Jaké jsi měl vysvědčení?"
Pozvolný rozjezd kdy se seznamujeme s celou rodinkou. Netušila jsem, že mě to tolik chytne, ale tuhle sérii prostě miluji.
Pěkný dodatek pro fanoušky, ale nic převratného. Bajky jsou mnohem zajímavější.
Není to úplně Potter, samozřejmě. Každopádně je to mnohem kvalitnější než filmové zpracování.
Tady už těch tipů bylo mnohem více než v Travel Bibli. Spousta užitečných informací.