Kami.Hacken Kami.Hacken komentáře u knih

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Skvěle popsané, zápletka jako vždy nezklamala.
Vše má čtenář před očima a stejně je překvapený.
Miluji ty příběhy

14.11.2020

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Příběh byl velmi zajímavý, strašidelné to sice nebylo, ale jak již bylo psáno - velmi zneklidňující. Vazba a pouto rodiny došlo až příliš daleko....
Autorku miluji a tato kniha se mi líbila, ovšem oproti předchozím - strašidelným, napínavým hororům - byla nejslabší.

18.04.2021 3 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Příběh byl zajímavý, hlavní postava mi místy příliš sympaticka nebyla - to ale celkový dojem z knihy nenarušilo.

28.03.2021 3 z 5

Tvá vina Tvá vina Claire McGowan

Velice zajímavý a místy hodně znepokojující.
Kniha na mě v knihovně čekala delší dobu a po přečtení jsem spokojená. Nečekala jsem nic a oplátkou mi bylo zajímavé skoro psychodrama. Spletité a rozsáhlé líčení okolností mě nutilo číst dál a dál.
Určitě doporučuji.

12.02.2023 3 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Prvních dvě stě stránek jsem četla skoro tři týdny, vůbec jsem se nemohla začíst - až jsem si dokonce myslela, že poprvé knihu odložim...
Ale!
Přišel zlom. Né že by se v příběhu nic nedělo, dělo, ale pak to začalo konečně hezky plout a vše do sebe zapadat a nakonec jsem si čtení užila.

15.04.2022 3 z 5

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

4,5 hvězdy
Pěkná detektivka, tento příběh se mi líbil více než mazánek - konec nabral úžasné obrátky.
Pohodové čtení

02.09.2021 3 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Opět velmi napínavě popsáno, knihy teto autorky mi sedí.
Velmi mrazivé, ale místy jsem se i zasmála a na konci mi bylo opravdu smutno, jak to skončí - ale žádný spoiler! Určitě stojí za přečtení

05.05.2021 3 z 5

Potopa Potopa John Creasey

Knihu jsem četla již podruhé. Zajímavý příběh.

02.12.2020 4 z 5