Kami33 komentáře u knih
Ajaj. Tak to se až tak nepovedlo. Jak už bylo napsáno, nebýt pan Minier můj celkem oblíbený autor, asi bych nedočetla. Za mě tam toho bylo moc nebo spíš málo? Kladný policista, záporný záporák, divná hlavní hrdinka, každá z postav byla až moc šablonovitá. Motiv nula, děj předvídatelný, no... snad další knihy budou zase lepší.
Kniha typická pro autora. Něco se stane, ale ono se to stane proto, že hlavní hrdina počítá s tím, že se to stane a stane se to kvůli němu. Ať je to Lincoln Rhyme nebo Colter Shaw nebo další z jeho hrdinů. Mohlo by se zdát, že je to překombinovaný a navíc stále se opakující scénář. Ale ono je to super a je to jedna z věcí, kvůli které mají knížky Jefferyho Deavera takový úspěch a čtivost. Takže ano, bylo to místy překombinované, čtivé a za mě super.
Příjemné čtení, napínavé, zábavné, bez hluchých míst. Přečteno raz dva.
Pro mě velké zklamání. Knížka se četla rychle, a to je asi jediný důvod, proč jsem ji dočetla. Ale ten obsah. Dva roky pátrání a nic a najednou průlom. Hlavní hrdinové, kteří si poradí se všemi protivníky a navíc pokaždé dokáží utéct. Děj se odvíjí jako puzzle, vše do sebe bezvadně zapadá. No, přišlo mi to jako dílo talentovaného žáka středoškoláka. Trošku naivní.
Knížka mě bavila. Přišla mi čtivá a napínavá, vše zamotané se postupně vysvětluje (více či méně pravděpodobně). Vzhledem k tomu, že Kříďák se mi líbil, Jáma mě nenadchla, jsem ráda, že Ti druzí byli opět zábavným čtením.
Jack Reacher je srdeční záležitost, takže i když jeho rychlá orientace v problematice IT trochu překvapí, přesto stále hezké čtení.
Cca v polovině jsem si říkala, že to ani nedočtu. Nakonec jsem to nevzdala, ale... Za mě nic moc.
Skvělá kniha ze série s Lincolnem Rhymem, zajímavé téma, překvapivé zvraty, typický "starý" Deaver.
Zajímavé téma. I když dnes by to měl pachatel u některých osob poměrně jednodušší, stačili by mu k tomu sociální sítě a věděl by i to, co nechtěl.
Jinak samozřejmě pěkné čtení se známými hlavními hrdiny, které nezklame.
Celá série je super. Většinu "obětí" mám přečtenou, (jen pár jich chybí) a zatím jsem nenarazila na slabší díl. No a tento příběh je perfektní. Napětí a čtivost od začátku do konce.
Za mě spokojenost. Zajímavé téma, čtivě napsané, ne extrémně dlouhé. Jak už bylo zmíněno v předchozích komentářích - příjemná oddechovka.
Spojení dvou oblíbených hrdinů Harryho Boshe a Mickey Hallera v jedné knize - super.
I když konec byl jak z amerického filmu, díkybohu za něj. Jinak trochu rozporuplné pocity a Ruth mi extra sympatická nebyla.
Tak tedy... Ze začátku: "prosím? To tedy nevím..." Ale časem mě to chytlo. Zvláštní kniha, za mě super. Určitě si od autora přečtu něco dalšího. Když jsem se jí snažila převyprávět manželovi, tak se tvářil vážně nechápavě: "pan Svět? pan Město? A to ti fakt přišlo dobrý?" :-) Nejen dobrý - skvělý.
Ok. Za mě moc hezké. Pendergast byl za sympaťáka, jeho nový parťák také. Příjemná detektivka, která se četla skoro sama.
Kniha mi přišla skvělá, silný příběh, zajímavé téma. Posun ve vyprávění díky pohledu jednotlivých osob mi vyhovuje. Takže za mě super.