Kami33 Kami33 komentáře u knih

Let duchů Let duchů Bear Grylls (p)

První setkání s autorem. Představa budoucí čtvrté říše pro mě byla dost těžko uchopitelná. Chvilku jsem váhala, zda je kniha na pět hvězdiček. Ale když jsem dočetla, hned jsem sáhla po pokračování. Takže ano :-)

20.12.2020 5 z 5

Zrcadlení Zrcadlení S. J. Rozan

Detektivka, která je nejvíc zajímavá prostředím, v němž se odehrává. Ale při čtení jsem měla pocit, že tomu pořád něco chybí.

11.11.2020 3 z 5

Triáda Triáda Colin Falconer (p)

No tak já se přiznám. Trochu jsem se ztrácela. Pletla se mi jména osob, místa... Nebylo to špatné, docela čtivé, ale nechtějte po mě převyprávět děj :-)

02.09.2020 4 z 5

Smrtelný pohled Smrtelný pohled Colin Falconer (p)

Jak nemám ráda příběhy z války, tak tento se mi moc líbil.

19.08.2020 5 z 5

Společenství Společenství Ann Patchett

Začátek knihy mě moc nezaujal a přemýšlela jsem zda číst dál. Četla jsem a byla jsem mile překvapena. Zajímavá a lehce dojímavá knížka.

19.08.2020 4 z 5

Horká krev Horká krev Lisa Jackson

Celou první polovinu jsem přemýšlela, jestli nečtu tuto knihu podruhé. Nečetla jsem, ale podobnost tu byla velká. První polovinu bych ohodnotila za tři, druhou za pět hvězdiček. Průměr jsou čtyři. Hezké, ale Lisa Jackson umí i lepší.

29.07.2020 4 z 5

Nákaza Nákaza Daniel Kalla

Moc se mi líbilo. Čtivé, napínavé, relativně stručné a zábavné. Nízké hodnocení mě poněkud zaráží.

19.07.2020 5 z 5

Vyšinutí Vyšinutí Michael Katz Krefeld

Příběh prodané prostitutky, vyšinutého vraha a detektiva alkoholika (po prožitém traumatu ze smrti ženy), to vše už tu bylo. Spojit to dohromady však podle mě nebyl dobrý nápad. Četlo se to dobře, ale pořád tomu něco chybělo.

15.07.2020 3 z 5

Bez milosti Bez milosti Lisa Jackson

Mám ráda tuto autorku, ale jsem ráda, že tato kniha není první, co bych od ní četla. Myslím, že se to moc nepovedlo. Hlavní hrdinka naivní. Milostná zápletka (a to se omlouvám) až trapná. A upřímně, proč to ta skupina péáček vlastně dělala a na co vlastně přišla zmizelá studentka? Možná jsem při čtení nedávala pozor. No a konec? Pardon, ale nebylo to jasné?

04.06.2020 3 z 5

Nečekaná oběť Nečekaná oběť John Sandford (p)

Lucas Davenport je pořád stejný a přece v každé knize trochu jiný. Komu se série líbí, nebude zklamán. Mě se líbí.

18.05.2020 5 z 5

Mstitel z Jenštejna Mstitel z Jenštejna Vlastimil Vondruška

Mám Vondrušku ráda. Příjemná, oddechová četba. Za mě ok.

13.03.2020 5 z 5

Pod kůží Pod kůží Nicci French

Mě se docela líbila.

13.03.2020 4 z 5

Hra na nikdy Hra na nikdy Jeffery Deaver

Nový hrdina Colter Shaw je sympatický lovec odměn s tajemnou minulostí a určitě i s napínavou budoucností. Za mě super.

07.02.2020 5 z 5

Prokletí Prokletí Lisa Jackson

Souhlasím s některými předchozími komentáři ohledně rozvleklého děje. A také mi Sarah občas lezla trochu na nervy :-).

28.12.2019 4 z 5