kannibal28 komentáře u knih
kniha sa mi páčila mala spád a hlavne nebolo v nej vela postáv tak že lahko sa čitala
po druhy krát prečitané po dlhšom čase typická danikenovka
knižka za par eur ma moc nezaujala škoda času a penazí
výborná kniha až na to zbytočné rozprávanie o postave krista ktorá nikdy neexistovala zam mohol dať nejakuinú postavu ale inak bol to pán spisobatel
v tejto knihe zabili tolko žralokov za tych par rokov až sa čudujem že ich do dnešnej doby nevyhubili
Táto malá knižočka ma mierne sklamala lebo zas samozrejme cirkev a boh je to najlepšie čo može byť na tomto svete čo si ja absolutne nemyslym,,CHybajú tu vela skupin o ktorých sa mohol autor aspom trocha zmieniť
kniha bola napinavá do posledneko riadku som nevedel kto je vrah
zo začiatku nič moc ale časom to nabralo grády tak že spokojnosť
neviem čo dodať ale v tomto pripade bol film lepší ako kniha podla mna
tak dalšia kniha čo sa nedala dočitať je to strašne nudné čitanie a više 400 strán uplne zbytočnych táto kniha kludne mohla mať 20 strán lwbo v podstate sa to ta všetko opakuje aspom podla tohto vidieť aky bol chuj
ja jako milovník metalu som troška sklamaný s tejto knihy žiadna zmienka o kapele THERION kerá by si to určite zaslužila ako zakladatelia symphony metálu a pomerne sa tam vela píše pre mna nezaujimavej komerčnej METALICE ale inak dobrá kniha
infovojna a pán murín tam som ho spoznal a začali ma zaujimať jeho knihy...Je to dobrá kniha čo sa dá prečítať na jeden ťah...Stručne a lahké čitanie
Na druhý krát prečitaná do konca prvy krat som ju nedočital moc som tomu nerozumel a neviem ani teraz z toho podstate nič ..Bolo tam par zaujimavych veci ohladne christiana bernarda a to bolo asi všetko
Bezcharakterná beštia musel byť ten Eichman,,,Kniha bola dobre napisana možno trošku zdlhavá a ked ho chytili poslali k súdu čakal som aj o pojednavaní bude dosť písané ale tam nebolo toho vela. Ale v podstate spokojnosť
velmi pekná kniha plná krásnych obrázkov..Niečo nové som sa aj dozvedel tak že som spokojný.
kniha nebola zlá len celkom k dokonalosti mi chybalo viac vzruchu
Velmi ťažká kniha samé mená mestá štvte proste nedalo sa zapamatať nič ..Neverím tomu že niekto to dokázal
Táto kniha ma stála 10 centov to je v podstate zadarmo ,,,čo s týka obsahu vetšinou opisoval vysledky len slovenských športovcov a plno fotiek ...Na miesto tych fotiek mohlo tam byť svetove celkove opisy.