kannibal28

čakal som od tejto knihy o mnoho viac ale bolo to o ničom čitanie škoda si kaziť oči touto knihou

niečo som prečítal niečo prelistoval dalo sa vtom niečo najsť hlavne historia 2 svetovej vojny a športove udalosti aj ked už dávno neplatne rekordy to bolo asi všetko čo ma jakž takž zaujalo dávam 2 body

Túto knihu som kúpil ked bola akcia 3 za 2 tak že ju mám v podstate zadarmo ale radšej som si mal vybrať niečo lepšie. Ako toto má byť kniha roku to čo potom tí ostatný fíni písali? absolutne nezaujimavý dej od prvej stránky až do konca ledva som to dočital ešte že to bolo také krátke torálna nuda

kniha ma na začiatku nebabila vobec časom sa to trošku zlepšilo.Príbeh o Esesakoch som si predstavoval trošku viac krvave ale chybalo mi to tam

kniha ma nezaujala ešte že bola dosť krátka inak by som ju nedočítal

ženská obriezka a podobné primitívne zvyky by už v tejto dobe nemali existovať žijeme v modernej dobe a nie v dobe kamennej . Kniha sa dala čítať takže celkom spokojnosť

autor určite nechcel očierniť svoju krajinu len napísal to čo zažil. muselo to byť stašné

Nádherná kniha ktotá dostala aj mňa a to je čo povedať ono bolo ťažko volakomu nefandiť tak som fandil všetkým knihu vrelo doporočujem

Na tejto knihe mi vadilo často použivané vety o zastaveni srdca a kde nechali annu pri konci ale inak dosť čtivá kniha pri ktorej som sa nenudil

kniha sa mi páčila mala spád a hlavne nebolo v nej vela postáv tak že lahko sa čitala

po druhy krát prečitané po dlhšom čase typická danikenovka

knižka za par eur ma moc nezaujala škoda času a penazí

výborná kniha až na to zbytočné rozprávanie o postave krista ktorá nikdy neexistovala zam mohol dať nejakuinú postavu ale inak bol to pán spisobatel

troška viac som čakal od tejto knihy ale čítať sa dala za 3 body akurát