karantena

Krvavé a drsné!Ale to přece od detektivek očekáváme.Mě osobně nebaví sálodlouhý,nudný text ze soukromí a milostného života Katie a Johna.Do tak dobré knihy plné napětí jako je tato mi to prostě nesedí.Čtenář by jejich soukromí pochopil z pár vět.Jinak kniha čtivá,napínavá,líbila se mi.

Výborná kniha,plná napětí.Ostatně jako všechny knihy od tohoto spisovatele.

To byla jízda.Ani těch 1000stran mi nevadilo.Uź se těším na Stébla.Jen ať to prosím netrvá další čtyři roky.Děkujem.

A tak já dávám plný počet.Bylo to akční,rychlý,nic utahanýho.Parádní zombie apokalypsa.No,snad se dočkám pokračování jejich cesty až do Moskvy?

Za mě byl tento díl mnohem lepší.Více postav,více akce,více napětí.Těším se na další díl.

Tak mě osobně kniha nenadchla.Celé se to točí o dokazování viny.Baxterová a Wolf se chovají jak náctiletý až mi to přišlo trapný.Kdo nečetl knihy před tím,bude těžko chápat.Tento díl nejslabší ze všech.

Poslední dobou je to samá inspektorka a komisařka.Napětí nic moc,průměr.

Moje první kniha od tohoto autora a musím jen chválit.Já si to moc užila.Napětí od začátku do konce,žádné sálodlouhé popisování,kde je stůl,kde je váza a jakou barvu má kytka apd.Děj se stále točí okolo vyšetřování,vražd a obětí.Kapitoly i dialogy krátké ,hlavní postavy Fabian a Malin mi jsou velmi sympatické.Za mě super a hned jdu na další knihu Oběť bez tváře.

Nekupujte si knihu pokud chcete strávit dovolenou na lodi.Bohužel v mém případě se to stalo a nechtěla jsem do vody strčit ani palec u nohy a neustále jsem čekala,kdy mě kdo stáhne pod vodu.No a ke knize musím napsat ,že předešlé díly byly mnohem zajímavější a hlavně uvěřitelné.Tako kniha mi připadala,místy dost zdlouhavá a nesmyslná.Doporučila bych díly číst tak jak jdou po sobě,aby čtenáři věděli,kdo vlastně Lacey je a jestli je vůbec Lacey.Už mě vidíš? ,Volavka,Tak to je, tak to bude ,jsou opravdu čtenářským zážitkem.Proudy proto hodnotím jako slabší.

Po Sběrateli očí byla povinnost přečíst Lovce očí.V tomto díle mi Alina už lezla neskutečně na nervy.Slepá,ale chytrá jako poledne,vše vyřeší,na vše přijde a ze všeho se dostane.Slovník jako dlaždič,drsná jako šmirgl papír.Prostě hrdinky typu babochlap mi nesedí.Někdy zbytečně zdlouhavě natahované dialogy až začaly nudit.Celkově kniha ujde,napětí ani zvraty nechybí.

Kniha by byla dobrá,ale méně někdy znamená více.Kniha,která vás nejprve uvede do naprostého napětí a pohltí vás se změní v táhlou nudu a potom zase napětí,ale to jste již otráveni tou nudou.Přeskakovala jsem celé stránky aniž bych přišla o něco zásadního.Nechápu,proč autor sáhodlouze popisuje telefoní rozhovory s babičkou Joly,když absolutně nedávají hlavu ani patu a s případem nemají nic společného.Protivná Pearl,která je afektovaná jako stará panna,nesnášenlivá jak hárající fena mi lezla neskutečně na nervy.A to nemluvím o policistech,kteří nechají zabít pro svou neschopnost spoustu žen a zaměřují se pouze na ochranu pro jednu potenciální oběť jelikož je to Quinnova neteř.Tak na závět asi toto:Bez 150 stránek bych se obešla a to je na plné hodnocení hodně.

Opět skvělé čtení!Ten kdo začíná s touto serií by ale měl začít Mráz,Kruh,Tma,Noc aby mu navazovalo vše tak jak se dozvídá v Noci.Otevřeným koncem nám Bernard Minier sděluje,že bude pokračování.Moc se těším.