karantena
![Rozbití andělé Rozbití andělé](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/235357/rozbiti-andele-fvP-235357.jpg?v=1639246211)
Krvavé a drsné!Ale to přece od detektivek očekáváme.Mě osobně nebaví sálodlouhý,nudný text ze soukromí a milostného života Katie a Johna.Do tak dobré knihy plné napětí jako je tato mi to prostě nesedí.Čtenář by jejich soukromí pochopil z pár vět.Jinak kniha čtivá,napínavá,líbila se mi.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zloba Zloba](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280204/zloba-KVg-280204.jpg?v=1453454340)
Výborná kniha,plná napětí.Ostatně jako všechny knihy od tohoto spisovatele.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Pavučiny Pavučiny](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540538/pavuciny.png?v=1719851998)
To byla jízda.Ani těch 1000stran mi nevadilo.Uź se těším na Stébla.Jen ať to prosím netrvá další čtyři roky.Děkujem.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zvláštní operace Z Zvláštní operace Z](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499371/zvlastni-operace-z-ktI-499371.jpg?v=1658291749)
A tak já dávám plný počet.Bylo to akční,rychlý,nic utahanýho.Parádní zombie apokalypsa.No,snad se dočkám pokračování jejich cesty až do Moskvy?
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Temné dny Temné dny](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387181/apokalypsa-z-temne-dny-Zrh-387181.jpg?v=1537689020)
Za mě byl tento díl mnohem lepší.Více postav,více akce,více napětí.Těším se na další díl.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Konec hry Konec hry](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418592/konec-hry-vpE-418592.jpg?v=1581354279)
Tak mě osobně kniha nenadchla.Celé se to točí o dokazování viny.Baxterová a Wolf se chovají jak náctiletý až mi to přišlo trapný.Kdo nečetl knihy před tím,bude těžko chápat.Tento díl nejslabší ze všech.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Tichá odplata Tichá odplata](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429602/ticha-odplata-HVv-429602.jpg?v=1577805498)
Poslední dobou je to samá inspektorka a komisařka.Napětí nic moc,průměr.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Devátý hrob Devátý hrob](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376900/devaty-hrob-UGz-376900.jpg?v=1530964365)
Moje první kniha od tohoto autora a musím jen chválit.Já si to moc užila.Napětí od začátku do konce,žádné sálodlouhé popisování,kde je stůl,kde je váza a jakou barvu má kytka apd.Děj se stále točí okolo vyšetřování,vražd a obětí.Kapitoly i dialogy krátké ,hlavní postavy Fabian a Malin mi jsou velmi sympatické.Za mě super a hned jdu na další knihu Oběť bez tváře.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Temné říční proudy Temné říční proudy](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365469/temne-ricni-proudy-DXC-365469.jpg?v=1586187613)
Nekupujte si knihu pokud chcete strávit dovolenou na lodi.Bohužel v mém případě se to stalo a nechtěla jsem do vody strčit ani palec u nohy a neustále jsem čekala,kdy mě kdo stáhne pod vodu.No a ke knize musím napsat ,že předešlé díly byly mnohem zajímavější a hlavně uvěřitelné.Tako kniha mi připadala,místy dost zdlouhavá a nesmyslná.Doporučila bych díly číst tak jak jdou po sobě,aby čtenáři věděli,kdo vlastně Lacey je a jestli je vůbec Lacey.Už mě vidíš? ,Volavka,Tak to je, tak to bude ,jsou opravdu čtenářským zážitkem.Proudy proto hodnotím jako slabší.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Lovec očí Lovec očí](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236193/lovec-oci-Bkx-236193.jpg?v=1423233712)
Po Sběrateli očí byla povinnost přečíst Lovce očí.V tomto díle mi Alina už lezla neskutečně na nervy.Slepá,ale chytrá jako poledne,vše vyřeší,na vše přijde a ze všeho se dostane.Slovník jako dlaždič,drsná jako šmirgl papír.Prostě hrdinky typu babochlap mi nesedí.Někdy zbytečně zdlouhavě natahované dialogy až začaly nudit.Celkově kniha ujde,napětí ani zvraty nechybí.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zvrat Zvrat](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194650/frank-quinn-zvrat-SxZ-194650.jpg?v=1421175848)
Kniha by byla dobrá,ale méně někdy znamená více.Kniha,která vás nejprve uvede do naprostého napětí a pohltí vás se změní v táhlou nudu a potom zase napětí,ale to jste již otráveni tou nudou.Přeskakovala jsem celé stránky aniž bych přišla o něco zásadního.Nechápu,proč autor sáhodlouze popisuje telefoní rozhovory s babičkou Joly,když absolutně nedávají hlavu ani patu a s případem nemají nic společného.Protivná Pearl,která je afektovaná jako stará panna,nesnášenlivá jak hárající fena mi lezla neskutečně na nervy.A to nemluvím o policistech,kteří nechají zabít pro svou neschopnost spoustu žen a zaměřují se pouze na ochranu pro jednu potenciální oběť jelikož je to Quinnova neteř.Tak na závět asi toto:Bez 150 stránek bych se obešla a to je na plné hodnocení hodně.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Noc Noc](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364296/noc-bSt-364296.jpg?v=1513253867)
Opět skvělé čtení!Ten kdo začíná s touto serií by ale měl začít Mráz,Kruh,Tma,Noc aby mu navazovalo vše tak jak se dozvídá v Noci.Otevřeným koncem nám Bernard Minier sděluje,že bude pokračování.Moc se těším.