Kari15 komentáře u knih
O něco mín akční než minulý díl, když se na to tak dívám skoro nic se v knize neudálo :D. Ale i tak fajn čtení, těším se na třetí díl :).
Skvělá knížka! Může si jí přečíst, jak dítě i dospělý :). Skvělá kniha, pokud si chcete oddechnout od všech těch srdcervoucích románků. Agátu jsem si zamilovala a nad Sofii jsem kroutila hlavou. Konec byl bomba doufám, že u nás vyjdou i další díly této skvělé knihy! Knize bych dala 4,5 hvězdičky, ale to tady nejde, takže dávám 5 :).
Příjemný příběh ze života doplněný fotkami a letáčky. Od knihy jsem čekala víc..
Nemám potřebu psát žádný sámodlouhý komentáŕ, Maggy to absolutně vystihla. Kniha má dobrý nápad, ale děj? Jedno z největších zklamání.
Úžasný komiks! Jako malá jsem ho šíleně milovala a mé city zůstaly :D.
Moc pěkná oddechová kniha :). Brala bych i další díl. Někdy bylo sice chování postav nepřirozené, ale i tak se mi to líbilo.
To byl docela nářez, tahle kniha mě strašně bavila :D. Byla to strašná šílenost a navíc tam byli zombíci. Nevím jestli bych knihu doporučila, protože není pro každého. Super oddychovka na prázdniny :D:)
Tak tohle jsem vůbec nečekala :). Ze začátku mě kniha vůbec nebavila a první příběh taky moc záživń nebyl, ale pak se mi to začalo líbit a zbytek knihy jsem dočetla za jeden večer :)! Určitě to stojjí za přečtení ;)
Nemá smysl nic dodávat..DOKONALÁ! Auggie..Auggieho jsem milovala a tak šíleně litovala. Když na něj děti byly zlé, rozbrečela jsem se! Právě on si to vůbec nezaslouží! Byl strašně chytrý a milý. Tu knihu mám šíleně moc ráda, každý by si ji měl přečíst. Auggiemu jsem strašně moc fandila, radovala jsem se s ním, když si našel kamarády a byla jsem smutná, když se k němu děti chovaly ošklivě. Autorka krásně píše a líbilo se mi, že se "vypravěči střídali" :). Snad ani nemusím psát, že se mi kniha šíleně líbila!
PS: Tohle jsem si nemohla odpustit :). "Důležité není jméno ani tvář, důležitá je myšlenka a názor!" -Nejfake
Strašně hezká kniha, krásně se to četlo :) Navíc jsem ji koupila na školním trhu asi za dvacku. Nechápu, kdo se takové hezké knihy vzdal!
Jakože.. vůbec to není špatné, ale nemá to žádnou hloubku :). Určitě dobré na zabití času, autorka píše dobře, ale něco tomu chybí.
Úplně si pamatuju, jak jsem to před dvěma lety hltala, v té době jsem byla tak trochu titanic-maniak :'D. Byla jsem z ní fakt nadšena a myslím, že si kniha ty 4 hvězdičky zaslouží:).
Pořád lituji, že jsem předtím viděla film. Ale i tak jsem to strašně prožívala :'). Ani chvíli neváhejte!
O něco slabší a nudnější než Past, ale i tak chchi vědět jak to dopadne! Takže ať to Fortuna mazá dělat! My chceme vědět, jak to dopadne ^^. Je tady ještě někdo, kdo má rád Lindena?:D
Náhodou to vůbec nebylo špatné. Krásně čtivá :). Hlavní hrdinka mi byla sympatická.
Moc dobrá série s trochu pokulhávajícím posledním dílem :). Určitě to za ty peníze stojí! Podle mě dobrý nápad a zpracování také.