Karola050716 komentáře u knih
Ona: nenávidím tě, nenávidím tě, jo a taky bych tě celýho olízala..
On: ta mrcha, nesnáším jí, už aby roztáhla nohy a zase ji nenávidím...
Jako tohle já nechápu, hate to love je fajn, ale zase jako s mírou, tohle je spíš jako epizoda z blázince
Pomalá, opravdu pomalá romantika, vlastně jen tak trochu...alespoň zatím a k tomu velká dávka panických atak, online šikany a dalších libůstek moderního světa Ve výsledku překvapivě fungující mix o setkání bolavých duší plný tajemství. Sem s druhým dílem, drahé nakladatelství!
Nebude to moje top kniha od autorky, úplně jsem tu osudovost nenasála, ale i tak hezké.
Tohle se tak příjemně čte...kdysi jsem od autorky četla Kluk mého srdce, což je vlastně druhý díl v sérii, protože Můj život u sousedů v knihovně neměli, no ale konečně jsem se dočkala :) krásný příběh o lásce a rodině, kde klasický problém ve vztahu, který prostě každá romantická linka má, dostane úplně jiný rozměr a hlavně je tam totálně ujetá rodina, která je naprosto skvělá a dokonalá postava Tima.
Taková blbina na absolutní vypnutí. Chvílemi velmi vtipné, trochu moc "och, chci olízat jeho klíční kost", babi královna super a podobnost i jmenná! s reálnou britskou královskou rodinou určitě zcela náhodná ale bavila jsem se a to je hlavní.
Fajn příběh na oddechnutí. Tak pomalu a klidně to plyne, nic šokujícího, nic extra k zapamatování, prostě odpočinková knížka s trochu hrrr koncem.
Po pravdě jsem trochu zklamaná..naprosto mě vybudil hype, který okolo téhle knížky byl a označení humbooktip, speciální set nálepek z Albatrosu, navíc gay romance z dávných časů, znělo to skvěle. Nápad s proroctvím a jeho naplněním hned zkraje s následnou otázkou A CO TEĎ? taky super. No a teď ta negativa...minimum romantických momentů mezi hlavní dvojicí, pletoucí se vedlejší postavy..jako kdo se má v těch holkách vyznat, no a cukrkandlový konec. Možná jsem na to jen neměla náladu, ale možná to prostě není tak super, jak se zdálo. Gay romancí není nikdy dost, ale tahle byla tak pomalá a sterilní, že v duchu ještě teď ječím "proboha, dejte se už dohromady!!!."
Normálně mám hate to love moc ráda, ale tady mi to nějak nesedlo.
Celá tahle série je trochu moc hnaná do extrémů...sem tam se do toho ponořit je fajn, ale číst knihy jen od této autorky, tak mám pocit, že lidi jsou jen banda psychopatů střídavě na koksu a sedativech :D
První zklamání od Mariany. Dlouhá dlouhá příprava, bez zjevného vývoje a pak naráz jéééé, my se máme rádi. Nemluvné hrdiny mám ráda, ale tohle bylo moc.
Zvláštní knížka, kterou hlavně zpočátku bolelo číst. Spousta zajímavých myšlenek a podnětů k zamyšlení s pro mě dokonalým koncem.
Bavila jsem se, vtipné to je, originální už méně, ale díky neobvyklému (pro tento žánr) prostředí hor mě to baví.
Perfektní návrat do dětských let, kdy jsem tohle hltala v televizi.
Hodně melodramatické a buď jsem na to neměla náladu, nebo už jsem stará, ale nesedlo mi to, marně jsem hledala nějaké spříznění s hlavní hrdinkou a všechny zvraty mi přišly hodně náhlé a na sílu, třeba ta smlouva s rodiči. Něco skutečného se mi od autorek líbilo víc.
Pokračování mě bavilo, i když se příběh vlastně nijak moc neposune a řeší se hlavně otázka práskače. Otravné byly opakující se informace, ale rozhodně jsem zvědavá, kam se to dál vyvine.
Pokud neznáte hlavní plot twist, super napínavé čtení.
Mariana se tímto zařadila mezi mé oblíbence. Ano je to trochu jako Lukov a jednu hvězdu, nebo spíš půl bych strhla za zbytečně explicitní závěr, který se mi ke zbytku příběhů úplně nehodil, ale je to super a já budu netrpělivě vyhlížet její další kousky.
Skvělé, čtivé, sympatické...ta knížka se v podstatě nedá odložit. Dopisování si s tajemným neznámým se mi víc líbilo v P.S.Líbíš se mi od Kasie West, ale tady ani tak o samotné dopisování nešlo, jako spíš o navazování reálných vztahů. I když mě odkazy na staré filmy míjely,protože je prostě nemám nakoukané, je to super knížka, obě hlavní postavy neotřelé a opět u mě nastoupil feeling z Kudy ke hvězdám, i když se přiznám, ta se mi líbila o fous víc. Každopádně autorka putuje šupem na můj seznam oblíbených.
Zajímavé. Některé pasáže strhující, třeba ta s červem, některé už tolik ne. Celkově dobré a slušně rozehrané směrem k dalším dílům, jsem zvědavá na pokračování.