karolina7748 komentáře u knih
Už dlouho se mi nestalo, že by mě nějaká detektivka tak nadchla. Natož pak tři od stejného autora po sobě. Skvělé čtení a skvělá dvojka Washington a Tilly. Už se těším na novou knihu.
Mám ráda historické detektivky a tohle bylo pěkné počtení se sympatickým triem vyšetřovatelů.
Faktem je, že jsem jako první viděla seriál, jelikož jsem se chtěla dozvědět víc nebo spíš vše, co se do jinak skvělého seriálu nevešlo,tak jsem si to musela přečíst a vůbec nejsem zklamaná. A díky skvělému hereckému obsazení jsem mohla knižním hrdinům přiřadit obličeje. Mně se to líbilo.
Četla jsem knihu už před lety, že se prý nasměju a opravdu jsem se nasmála a ne jednou.
Další skvělý detektivní příběh,jsem nadšená i ze závěru,kde autor popisuje skutečná místa,kde se děj odehrává, taková pozvánka se do těch míst vypravit.
Moje oblíbená dětská knížka, četla jsem ji několikrát v dětském věku
Přečteno v dětství a později pak ještě dceři před spaním, krásné pohádky známé i ty míň známé
Už je to pěkná doba co jsem tuto knihu četla, ještě ve škole,byla to první májovka a líbila se mi☺
Kniha byla má oblíbená v dětství s krásnými ilustracemi.
Tak tady jsem tak nějak na vážkách, opět jsem se těšila na historickou detektivku, bylo to i napínavé,ale ke konci a konec byl tak nějak odfláknutý, kór když není žádný pokračování️
Nápad dobrý,začátek knihy mě nadchnul,chvíli udržela moji pozornost,ale pak se to začalo neskutečně táhnout.Dočteno, ale ne jedním dechem.
Na knížku jsem se těšila a nezklamala mě, mám nové oblíbené hrdiny už se těším na další díly
A mně se to líbilo, ikdyž ostatní díly byly určitě o něco lepší,ale i tak je to moje oblíbené čtení tyhle středověké detektivky.
Jsem asi kulturní barbar,ale tahle knížka o operách se mi moc líbila určitě si jí přečtu znovu
Ráda cestuji a ráda navštěvuji české hrady a zámky tak se i ráda dozvím něco nového
Krásná knížka pro děti, stejně jako večerníčky ráda jsem je četla dětem ☺