kasilka kasilka komentáře u knih

Klíč Klíč Marianne Curley

Kdo by mel zajem, prave jsem docetla neoficialni ctvrty dil napsany na zaklade knizni trilogie Strazci casu. Jmenuje se Pouto, je od Nancy Kralove a musim uznat, ze dil je vydareny, napinavy a doufam, ze se od Nancy dockame i jinych knizek :-) Vse konzultovala se samotnou autorkou a vice na: www.strazcicasupouto.blog.cz

30.04.2015 4 z 5

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

hezký námět, děj má spád, super! :-)

08.09.2014 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Super, napínavější ještě než druhý díl :-)

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Napínavé od začátku do konce, super!!!! :-)

Samota pro dva Samota pro dva Táňa Kubátová

Knihu jsem četla jen kvůli čtenářské výzvě a vůbec mě nenadchla. Ačkoliv jsem věděla, že jde o četbu "pro ženy", rozhodně jsem čekala víc. Děj o ničem, postavy neslané, nemastné, zápletka žádná, lehce předvídatelný konec. Za mě rozhodně ne :(

27.09.2018 1 z 5

DivergentCzech DivergentCzech * antologie

Krásné povídky...... každá je jiná, každá je svým tématem zajímavá a všechny se čtou jedním dechem :)

01.10.2016 5 z 5

Finále Finále Becca Fitzpatrick

Cela serie se mne libila, davam pet hvezd :-)

22.09.2014 5 z 5

Jsem zlomená Jsem zlomená Tahereh Mafi

Musím dát jen tři hvězdičky. SPOILER.......Po napínavém začátku, se děj začal ubíhat pro mě úplně špatným směrem. Warner? Opravdu? Copak si Jul nepamatuje, co všeho je schopný?? Největší charakter je pro mě pořád Adam. Jsem zvědavá na poslední díl :-)

08.09.2014 3 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

První díl byl sice lepší, ale taky jsem to četla bez dechu, těším se na zfilmování :-)

Divergence Divergence Veronica Roth

Nejdříve mě nadchl film, poté jsem se pustila do četby. Kniha je psána formou spíše pro mladší ročníky, ale i mně se moc líbila a nakonec jsem si koupila celou trilogii. Doporučuji :-)

Problém Spinoza Problém Spinoza Irvin D. Yalom

Velmi působivá kniha, dávám pět hvězd :)

13.02.2019 5 z 5

Winter Winter Marissa Meyer

Úžasný závěr Měsíčních kronik! Když jsem viděla kolik má kniha stránek, tak jsem si říkala, že to budu číst měsíc, ale opak byl pravdou :)
SPOILER - jen mě trochu mrzí, co se na konci stalo s Vlkem :(

03.04.2017 5 z 5

Barvy smyslnosti Barvy smyslnosti Vina Jackson

Hrůza, další díly jsem ani nečetla....................... SPOILER...hrát si na otrokyni??? A zadarmo? Kdyby regulérně "šlapala" měla by z toho aspoň peníze :-)

03.09.2014 1 z 5

Pandemonium Pandemonium Lauren Oliver

Druhý díl se mi líbil daleko víc, a ten konec? Super, nemohla jsem usnout a těšila se na pokračování!!! :-)

Delirium Delirium Lauren Oliver

Kniha má dobrý námět, je pěkně napsaná. Čekala bych ale trochu víc romantiky :-)