Káťa484

Asi každý z nás by mohl napsat svoji vlastní knihu: Jak přežít pandemii. Je jedno jakou. Každý se s tím vším perem po svém.

Jak přežít základku. A další nápady mohou následovat. Všichni si tím jednou projdeme

Hezky napsaný příběh o sirotku Dulakovi, kterému se dějí neuvěřitelné věci. A tak jako rytíř Lancelot opět pomáhá králi Artušovi.

Zajímavé a vtipně okomentované informace za vlády převážně anglických kralů a královen. Autorka neopemenula zmínit panovníky starověkého Egypta či carského Ruska. Chybí mi ovšem informace o českých panovnících, a je jich poměrně dost, kteří by stáli za zmínku.

Vtipným způsobem vypravuje zajímavosti o známých i méně známých zvířatech, potvrzuje fakta či vyvrací mýty.

Kniha by asi měla nést jiný název. Hlavní hrdinka, novinářka Nora, je na stopě záhadných únosů dětí v Nigérii, když náhle zmizí dítě ruského oligarchy a dánské televizní hvězdy. Mohly by tyto dva případy spolu souviset?

Skvělá kniha o známých ženách, které v životě dělaly věci jinak než ostatní a tím změnily svět. Stručná kniha pro malé čtenáře.

Není co dodat. Ne všichni mají to štěstí v boji se zločinem přežít.

Tentokráte rodiny Von Ulrichovych, Peškovových, Williamsových, Fitzherbertovych zasáhne druhá světová válka.

Kniha místy pobavila, i když z poloviny o mamičce nepadlo ani slovo.

Jako bych se vžila do skutečných příběhů, kde si rodiče navzájem unáší děti. Vyhraje ten, který má peníze a kontakty nebo ten nejchytřejší?

Jak slepá oddanost dokáže člověku změnit život. Kniha se četla docela dobře, jen z některých intrik se zvedal žaludek.

Příběh zajímavý, jen trochu kostrbatě napsaný. Když už to vypadá, že se čtenář dozví proč, najednou se to utne a začne vše nanovo.

(SPOILER) Kniha mi přijde spíše psaná na podporu dárcovství orgánů. Na tak "sladký" příběh je konec dost smutný.

Kniha je plná inspirace k úspěchu. I když se autor spíše zaměřil na stravovací zařízení, "úspěšný člověk" dokáže po přečtení této knihy informace přenést i do jiného oboru.

Když se Jon dozví jaký život vede jeho bratr Michael, má mu to za zlé. Sám, byť žije spořádaně, má jedno velké tajemství. Zjistí Michael po Jonově smrti o co jde?

Ze začátku nuda popisující životy stand-up komiků. Později se příběh "rozjede" a vy musíte číst, abyste se dověděly, zda příběh dopadne podle vaší představy... Každý máme svou.