Káťa484 Káťa484 komentáře u knih

Průšvihy drzého záškoláka: Prázdniny skoro na rok Průšvihy drzého záškoláka: Prázdniny skoro na rok Ladislav Hruška

Asi každý z nás by mohl napsat svoji vlastní knihu: Jak přežít pandemii. Je jedno jakou. Každý se s tím vším perem po svém.

29.02.2024 4 z 5

Průšvihy drzého záškoláka: Miky pátrá, radí, zachraňuje Průšvihy drzého záškoláka: Miky pátrá, radí, zachraňuje Ladislav Hruška

Jak přežít základku. A další nápady mohou následovat. Všichni si tím jednou projdeme

29.02.2024 4 z 5

Kouzlo grálu Kouzlo grálu Wolfgang Hohlbein

Hezky napsaný příběh o sirotku Dulakovi, kterému se dějí neuvěřitelné věci. A tak jako rytíř Lancelot opět pomáhá králi Artušovi.

26.12.2023 4 z 5

Darebák David – králové a královny Darebák David – králové a královny Francesca Simon

Zajímavé a vtipně okomentované informace za vlády převážně anglických kralů a královen. Autorka neopemenula zmínit panovníky starověkého Egypta či carského Ruska. Chybí mi ovšem informace o českých panovnících, a je jich poměrně dost, kteří by stáli za zmínku.

10.12.2023 5 z 5

Darebák David a podivná zvířata Darebák David a podivná zvířata Francesca Simon

Vtipným způsobem vypravuje zajímavosti o známých i méně známých zvířatech, potvrzuje fakta či vyvrací mýty.

10.12.2023 5 z 5

Posedlé dítě Posedlé dítě Lone Theils

Kniha by asi měla nést jiný název. Hlavní hrdinka, novinářka Nora, je na stopě záhadných únosů dětí v Nigérii, když náhle zmizí dítě ruského oligarchy a dánské televizní hvězdy. Mohly by tyto dva případy spolu souviset?

26.11.2023 5 z 5

Zvuk ozvěn Zvuk ozvěn Eric Bernt

Kniha se mi líbila. Je neuvěřitelné jak někdo muže zneužívat lidí.

26.11.2023 5 z 5

Úžasné ženy, které změnily svět Úžasné ženy, které změnily svět Kate Pankhurst

Skvělá kniha o známých ženách, které v životě dělaly věci jinak než ostatní a tím změnily svět. Stručná kniha pro malé čtenáře.

14.11.2023 5 z 5

Špion: Třicet let jako tajný agent FBI Špion: Třicet let jako tajný agent FBI Ralph Pezzullo

Není co dodat. Ne všichni mají to štěstí v boji se zločinem přežít.

27.10.2023 5 z 5

Zima světa Zima světa Ken Follett

Tentokráte rodiny Von Ulrichovych, Peškovových, Williamsových, Fitzherbertovych zasáhne druhá světová válka.

27.10.2023 5 z 5

Naše povedená mamička Naše povedená mamička Hana Heřmánková

Kniha místy pobavila, i když z poloviny o mamičce nepadlo ani slovo.

27.08.2023 3 z 5

Jak překonat zkoušky osudu Jak překonat zkoušky osudu Olga Kittnarová

U knihy jsem se zase až tak nepobavila.

19.08.2023 2 z 5

Bývalá manželka Bývalá manželka Jess Ryder

Jako bych se vžila do skutečných příběhů, kde si rodiče navzájem unáší děti. Vyhraje ten, který má peníze a kontakty nebo ten nejchytřejší?

20.05.2023 4 z 5

Osobní asistentka Osobní asistentka Renée Knight

Jak slepá oddanost dokáže člověku změnit život. Kniha se četla docela dobře, jen z některých intrik se zvedal žaludek.

08.05.2023 4 z 5

Nová holka Nová holka Ingrid Alexandra

Příběh zajímavý, jen trochu kostrbatě napsaný. Když už to vypadá, že se čtenář dozví proč, najednou se to utne a začne vše nanovo.

08.05.2023 3 z 5

O minutu později O minutu později Susan Lewis

(SPOILER) Kniha mi přijde spíše psaná na podporu dárcovství orgánů. Na tak "sladký" příběh je konec dost smutný.

15.04.2023 4 z 5

Úspěch je pro vás Úspěch je pro vás David R. Hawkins

Kniha je plná inspirace k úspěchu. I když se autor spíše zaměřil na stravovací zařízení, "úspěšný člověk" dokáže po přečtení této knihy informace přenést i do jiného oboru.

15.04.2023 4 z 5

Černá ovce Černá ovce Alex Hyland

Když se Jon dozví jaký život vede jeho bratr Michael, má mu to za zlé. Sám, byť žije spořádaně, má jedno velké tajemství. Zjistí Michael po Jonově smrti o co jde?

26.02.2023 4 z 5

Pod černou vlajkou Pod černou vlajkou Sean McFate

Tak nějak si s námi hrají ti, kteří mají moc...

28.09.2022 5 z 5

Kdo se směje naposled Kdo se směje naposled Amy Gentry

Ze začátku nuda popisující životy stand-up komiků. Později se příběh "rozjede" a vy musíte číst, abyste se dověděly, zda příběh dopadne podle vaší představy... Každý máme svou.

11.09.2022 4 z 5