Katania

Pro mě průměrná krimi, kterou drží hlavní postavy. Jinak nejsem extra nadšená.

Moc povedená kniha. Úplně chápu, že v době vydání byla nepochopena a pomluvena, ale ja jsem nadšena.

Moc pěkné! Líbí se mi historické romány a tady bylo vše, co od nich očekávám. Doporučuji.

Nejdřív jsem se nemohla začíst, šle zhruba od čtvrtky jsem byla nadšená. Sympatické postavy, špetka humoru a napínavá zápletka. I když není tenhle žánr můj šálek kávy, tak tohle mohu vřele doporučit!

Parádní četba ve stylu Agathy Christie. Sympatické postavy a hlavně moc ráda hádám vraha :) .

Líbí se mi prostředí a zajímavosti, které se v knize objevují. Občas děkuji přitažený za vlasy, ale jinak bezva čtení.

Občas jsem měla guláš ve jménech, ale jinak opět super čtivo. Napínavé se špetkou sarkastického humoru.

Tak tohle mě nebavilo. Dobře, četlo se to hezky a rychle, ale děj byl absolutně o ničem.

Začátek mě moc bavil, postupně jsem se trochu ztrácela a nemám moc ráda politický podtext, ale líbí se mi to. Těším se na další.

Nadčasové a pěkně zpracované. Líbilo se mi, že jsou to vlastně příběhy v příběhu.

Opět mírně depresivní čtení, ale líbí se mi styl i nápad. Komisař je velký sympaťák. Snad budou další díly.

Trochu jiné než autorovy předchozí knihy, nicméně stejně skvělé !

Parádní zakončení trilogie. Tenhle díl byl nejlepší. Až mě mrzí, že je konec.