Kate653 komentáře u knih
Úžasná knížka, o které přemýšlíte ještě dlouho poté co ji doctete! Chvílemi jsem byla hoodne napjatá. Dej měla mnohem barevnější, než předešlá knížka Za zavřenými dveřmi.
SPOILER:
Často jsem s Cass nesouhlasila a říkala jsem si proč se svému manželovi vice nesvěří. Kdyby to ale udělala, dopadla by mnohem hůř.
Do knihy jsem se začetla a zjistila, že mě baví knihy na tento styl! Hlavní postavu- Nellie jsem měla ráda a překvapil mě i zlom, který uprostřed knihy nastal, i když už mi předtím bylo pár věcí podezřelých.
Spoiler: jen si nemyslím, že byl Richard sociopat. Sám totiž přiznává, že Nellie miloval. A Nellie, i když se ho zbavila, myslím že k němu stále něco cítila...
Je sice možné, že děj se v průběhu knihy rozvine a bude napínavý. To už jsem se ale nedozvěděla, protože jsem knihu už po pár stránkách odložila. Pro mě to bylo monotónní a dokonce mě dej trochu rozčiloval :D např: spoiler: jak se Maggie neustále snažila zavděčit Anně, která je neustále kontrolovala a hodnotila.
Od autorky jsem celkem přečetla tři knížky a tahle se mi líbila nejvíc. Nebylo to žádné čtení z nudy. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout. I když je to beletrie, tak jsem se z knížky něco naučila :D. Líbil se mi jak příběh, tak vykreslení některých detailů, třeba jakou si hlavní postavy dávají kávu. :D A díky tomu bylo čtení příjemnější.
začátek knihy byl pro mě zdlouhavý a nemohla jsem si zvyknout na styl, kterým je napsaná. ale stejně jako u autorovi druhé knihy jsem se do příběhu později začetla a nemohla jsem se odtrhnout. konec mě trochu zklamal - bylo vůbec něco skutečné? myslím že každý čtenář si to může domyslet. název knihy přesně odpovídá jejímu příběhu, který je opravdu zajímavý!
Kniha nebyla úplně špatná, ale nenadchla mně. Nevyvolala žádnou emoci a nezdála se mi moc zajímavá. Navíc se mi nelíbil způsob textu, kterým byla knížka napsaná a přeložená. označení: světový bestseller mi teda přijde přehnané.
Kniha je velmi čtivá, dobrá na odreagování. Ale příběh jako takový se mi moc nelíbil.
SPOILER: když už se zdá být všechno v pořádku, přijde konec, který je trochu přehnaný a přitažený za vlasy. To mi knížku pokazilo. a proto z ní mám smíšené pocity...
Asi nejlepší knížka, kterou jsem četla. Začetla jsem se od první stránky. Hlavní téma knihy se prolínalo s osobními příběhy a pocity hlavních postav. knížka plná emocí...
Kniha se mi moc líbila!
Ze začátku mě sice moc nebavila ani mi nepřišla nijak zajímavá. Málem jsem jí odložila. Ale postupně se příběh začal rozvíjet a začali jsme poznávat jednotlivé postavy, u kterých se ovšem pravda odkrývala jenom po malých kouscích. Kniha je chvílemi i matoucí a proto donutí čtenáře k přemýšlení. Konec byl za mě uspokojivý. Na konci nebyla žádná nečekaná tragédie, která by příběh rozbila a to oceňuji. příběh si zachoval svoje kouzlo a na každé čtení jsem se tešila.