Kateřina Marko komentáře u knih
Skvělá kniha rozšiřující obzory o propojenosti ústní dutiny s celým organismem, o důležitosti správného stravování, o škodlivosti kovů v ústech, (ne)správných postupech v tradičním zubním lékařství atd. Velmi tuto knihu všem doporučuji!
Můj názor - kniha určena pro lidi, kteří nemají stravovací návyky (klasická americká strava - chipsy, limonády, vysoce zpracované potraviny atd.), mají zdravotní potíže, jsou obézní a rádi by vyzkoušeli ketogenní dietu. Nedokážu tedy zhodnotit počet hvězd v hodnocení, jelikož nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je tato kniha určena.
Bezvadná knížka psaná srozumitelnou formou jak pro laiky, tak i s odbornými výrazy pro zasvěcenější. Kdo si chce rozšířit obzory o fungování jater, jejich nemocí a prevenci, je tato kniha ideální volba.
velmi příjemné čtení a rozšíření si obzoru zase o kousek v oblasti medicíny a zdravotnictví
čteno jedním dechem, inspirativní, naučné i poučné, velmi doporučuji!
Nikdy jsem neměla ráda vaření dle složitých receptů, z této kuchařky jsem nadšená a ráda z ní čerpám inspiraci.
Skvělá kniha a doporučuji si ji přečíst všem! Načerpala jsem zde zásadní informace a průběžně si ji znovu pročítám. Mé rodiče také inspirovala!
Jedna z knih, která by měla být v povinné četbě. Jistě si přečtu podruhé, abych si z knihy co nejvíce zapamatovala.
po přečtení knihy začnete nad svým nakupováním oblečení a šatníkem přemýšlet zodpovědněji
výborný příběh, žádné nudné pasáže..myslím, že by to mohl být dobrý námět na film ;)
Nejzajímavější z celé knihy byl asi konec, chvílemi jsem se ztrácela, která mrtvola se vlastně našla a nenašla. Na závěr mi tam chybělo nějaké dořešení vztahu mezi Loganem a Watsonovou, ač to autor celý příběh "naťukával". Znovu bych si tuto knížku nepřečetla.