katerina3223 komentáře u knih
Tuto knihu miluji , skvělá práce autora, trošku mě zarazilo když jsem četla o ženě doriana, jak se k ní choval
Kytice je asi klasika, co každý alespon jednou za život určitě přečte...
kniha se mi nelíbila, protože mě mrzí že je to jiné jak seriál... a ze seriálu jsem byla nadšená, toto je jinak napsané
Cilčina cesta je pokračování knihy tatér z osvětimy, budete číst pokračování Cilky, co se ji stalo, když osvětim skončila, neměla to vůbec lehké, ´člověk zjistí, jak Cilka je velice silnou osobností.
Příběh byl velice zajímávý a napínavý, nutilo mě číst a číst. Občas se zastavíte, protože nechápete, co se vlastně stalo, ale pak už jste jen překvapený závěrem knihy. Tato kniha e mi dost líbila, příběh Ráchel, dívky ve vlaku, jsem procítila a občas mi ji bylo opravdu líto, občas jsem byla na ni nebo na Megan naštvaná za jejich chování.
miluji tuto knihu, líbí se mi příběh o květinářce, což jsem i já
Nádherný příběh. Autorka se snažila, co nejvíce přiblížit té době. Párkrát jsem měla pocit, přestat číst, protože už to je na mě moc smutné, morbidní. Ale bylo to opravdu nádherné
Bohuzel je to kniha ze života, ale jinak kniha super
Pribeh o lasce mezi dvemi mladými lidmi, konec teto knihy je docela dojemny
Na poezii jsem nikdy moc nebyla, takze me uplne nezaujala, ale verim, ze v nekom z vas tato kniha okouzli
Z tech co jsem zatim cetla je tato ma nejkrasnejsi kniha.. Poprvé kdyz jsem ji cetla zhruba v pate tride, tak jsem ji vubec nepochopila, ale ted jsem ji dala znovu sanci a musim uznat, je nadherna. Nakreslis mi beranka?