kathla komentáře u knih
Velmi dobrá detektivka, četla se sama. Akorát mi přijde, že takových knih jsem četla už spoustu - jedna jak druhá... Ke knize se už zřejmě nevrátím, ale další detektivky od autora si ráda přečtu.
Některé povídky byly skvělé, jiné průměrné... Každopádně jsem ráda, že jsem si tuto klasiku přečetla. Jazyk byl srozumitelný, četlo se to samo :-)
Povinná četba po 20 letech mne baví! Původně jsem měla spadeno jen na příběh o Sv. Xaveriovi, ale i ostatní příběhy byly tajuplné, zvláštní a čtivé, řekla bych snad víc než Xaverius. Sivooký démon a Zázračná Madonna byly lepší. Jen ta stará čeština mi poněkud zpomalila běžné čtecí tempo.
Zvyklá na současné světové bestsellery byl ten přechod na starou češtinu, plnou přechodníků a jiného slovosledu, celkem náročný. Hůř se mi to četlo, ale námět byl zajímavý a během pár dní jsem to prelouskala. Vůbec to nebylo špatné!
Příjemné překvapení! Pěkně se děj rozjížděl a parádní byl ten rozrůstající se okruh možných pachatelů. Nevěřila jsem už nikomu... Velmi slušný titul.
Teď musím s odstupem říct, že ač se mi druhý díl líbil, tak tento ho naprosto převálcoval. Tolik se tu toho dělo. Děj nabitý, a já se nemohla odtrhnout. Jako trilogie vynikající!
Po přečtení prvního dílu člověka napadá spoustu otázek, co by sám dělal na místě hrdinky, jak se asi její život dál vyvíjel. Jsem ráda, že existuje pokračování. Kniha byla skvělá, dojemná i napínavá...
Nemohla jsem knihu odložit :-) příběh v pěkném tempu v celé trilogii. Jsem ráda, že jsem si to nakonec přečetla a doporučuji.
Pěkná nechuťárna, všude krve a vnitřností... nic pro slabší povahy, ovšem na lov v oboře jsem se vysloveně těšila, jak to asi chce vrah vše zvládnout.
Tak tenhle díl se mi líbil více než první - více napětí, nečekaných situací a celé to vyústění... Těším se na poslední díl.
První díl ze série o Rychlé Veverce a líbil se mi nejvíc. Je to fakt pěkně nápadité.
Pěkný kousek ke čtení na dva dny :-) Sice jsem spíš na napínavější knihy, ale i tak se mi příběh líbil.
Lákal mne obal a pak jsem o knize nic moc nevěděla, čekala jsem něco ve stylu filmu "Vesnice", víc napětí... Přesto jsem se nenudila, kniha mne bavila a určitě budu číst další díly, i když mi to přijde díky věku hrdinů spíš série pro dospívající čtenářky. Nechápu nač ty francouzské fráze - kdyby byl aspoň překlad pod čarou na stránce...
No, panečku, to byla jízda! Nechtěla jsem ji číst, ale nedalo mi to a bylo to lákavé. Velmi čtivé, pěkně se u ní člověk vyděsí (ani jsem se ji neopovazovala číst večer...). Nespíš na ni nikdy nezapomenu. Ale na to, abych zkoukla film, nemám.
Skvělá kniha, zvlášť jsem si ji "užila", protože mám doma 6-ti letou dceru... Moc po knihách, kde jsou oběťmi děti, nesahám, ale zde nebylo nic nechutně do detailu popisované, takže to šlo. Kniha čtivá a napínavá.
Zvláštní kniha, podobnou jsem doposud nečetla, ale neoslovila mne, i když se mi četla dobře. Dějově jsem čekala víc. Kamarádka mi vychvalovala divadelní představení, tak jsem se navnadila...
Moje první kniha od autora a příjemně překvapila, těch necelých 500 stran jsem přečetla za pár dní. Ráda si přečtu i některý z dalších titulů.
Čekala jsem více... místy byla kniha velmi vtipná a nasmála jsem se. Napětí nebo zápletku nečekejte, je to fakt oddychové čtení, ke kterému se zřejmě už nevrátím a ani nebudu vyhledávat další díly. Á propós - Saturnin je prostě lepší, když už ho tu někteří čtenáři uvádějí v komentářích.
Dle recenzí jsem moc neočekávala a nakonec jsem byla příjemně překvapená :) Ano, kniha obsahuje zpočátku rozvleklé popisy, které mě místy dost štvaly, ale před druhou polovinou už to byl styl TÉ Kate Morton, co znám z ostatních jejích knih: napínavé, velmi čtivé, místy i hrůzostrašné a celé rozuzlení parádní!
Velmi čtivá a dojemná kniha. Příběh se mi líbil, určitě se k němu ráda jednou vrátím, ale mám raději trochu složitější zápletku a napínavější děj, bohužel na Kate Morton, a její knihu s obdobnou tematikou (2.sv.válka a prolínání více časových linek), to nemá :-)