katka.oo komentáře u knih
Super super napínavá skvělá detektivka-thriller, chválím a jen co bude možnost tak se vrhnu na pokračování.
Skvělé čtení, napínavé, tato série se mi moc zamlouvá.
Cyrus se připravuje na příjezd svého bratra Eliase, do toho začne vyšetřovat vraždu muže a zmizení jeho dcery a Evie se k tomu případu připlete, Cyrus a Evie je velice zajímavá, originální a sympatická dvojice, hodnotím na plných 5*, vřele doporučuji a opravdu se těším na pokračování!
Sympatická Erika a její tým opět v akci, detektivní příběh pro mě zajímavý a čtivý takže ode mě za 5*, a ano fandila jsem pachateli :-) těším se na další pokračování.
S k v ě l é čtení, napínavé, čtivé, děj rychle ubíhá, víc není co dodat, vřele doporučím a těším se na další díly s Kate, ještě mi jich zbývá přečíst hodně :-).
České detektivky a jejich autory mám moc ráda, líbí se mi české prostředí a platí to i tady, p.Ludvíková patří k jedněm z mých oblíbených. Vyšetřování smrti mladé dívky, kterou najdou na Nový rok zmrzlou ve sněhu, probíhá celkem poklidně, bez zbytečných krváků, sympatičtí hlavní vyšetřovatelé sledují několik linií vyšetřování, dobré čtení a budu se těšit na další knížku autorky.
Tato kniha je pro mě velmi příjemným překvapením, mě se moc líbila, čtivá, napínavá, prolínání minulosti k současnému případu zajímavé, dobrý příběh, Erik i Julie sympatická dvojice a určitě bych si je spolu dokázala představit při vyšetřování dalšího případu, dobrá česká detektivka, já jsem spokojená a doporučím.
Audiokniha - příjemný poslech 6 povídek ze starého Smíchova. Některé příběhy zajímavé a tajemné, některé temné a ponuré, chytře vymyšlené, skvělá plejáda postaviček s různými charaktery, dobré čtení. Pepina to sice není, ale i tak doporučuji k přečtení.
Dobré čtení, povídky ze života, příběhy plné radosti i smutku, milostných vzplanutí i vztahových karambolů, některé veselejší, některé smutné, mě se knížka líbila.
Výborný začátek nové série, perfektní čtení, napínavé, zajímavý případ spojený s indiánskými motivy a velmi nebezpečný sériový vrah, Kay a Elliot moc sympatická dvojice, fandím jim a doufám, že se spolu vrátí. Vřele doporučuji.
Knížka se mi moc líbila, takové milé příjemné romantické (před)vánoční čtení, zatím jsem četla jen poslední dva díly, ale určitě si postupně přečtu všechny, moc hezká obálka knihy, ta mě ke čtení taky hodně nalákala.
Velmi povedený thriller, knížku jsem si vybrala do výzvy - kniha od afrického autora, normálně bych po ní asi nesáhla, ale opravdu se mi líbila a přečetla jsem ji s chutí jak to všechno dopadne. Pěkné prostředí zapadlého ranče, sympatické postavy, nějaká ta romantika a hlavně napětí, přemýšlela jsem kolik dát * a dávám 5*.
Velmi příjemná, lehká, uklidňující kniha, k zamyšlení, moc dobře se četla, úplně jsem cítila tu vůni kávy a viděla se v kavárně za stolem, moc pěkné.
Audiokniha.
Ke knize jsem se dostala náhodou a musím říct, že jsem velice příjemně překvapena. Nejprve ale musím vyzdvihnout skvělé načtení panem V.Fridrichem, už za Psa baskervillského jsem mu tleskala a teď taky nemohu jinak, skvělé, nevím jestli by mě čtená papírová forma bavila tak moc jako poslech.
A teď ke knize, vtipná detektivka z 20. let, kdy dcera pana velkopodnikatele vyšetřuje s pomocí jejich nového komorníka, kterého vydává za detektiva, vraždu kamaráda, já jsem se bavila, mě se to líbilo a ráda si přečtu i pokračování pokud bude.
Moc pěkná kniha o vnitřní síle a odvaze 3 žen, jejichž osudy se na konci propojí. Doporučuji k přečtení.
Pohodové milé romantické letní čtení z prosluněného pobřeží Amalfi v Itálii, moc povedený díl, tentokrát za 5*.
Mě se knížka líbila, díky krátkým kapitolám se dobře a rychle čte (ostatně tak jako i další autorčiny knihy), velmi zajímavý námět a je fakt, že konec mohl být víc propracovanější, ale i tak dobré, dávám pěkné 4*.
Perfektní čtení, příběh z olomouckého sídliště pojednávající o přátelství 4 psích kamarádů různých ras, kteří se snaží pochopit lidský svět v čele s jeho hlavním hrdinou švýcarským ovčákem Arim. Příběh milý, někdy i trochu smutný, poučný, ale i úsměvný, milovníkům psů nebo nejen těm k přečtení doporučím.
Pokračování příhod z italského podhůří, opět milé a úsměvné čtení, ale předchozí trojhubky se mi líbily víc, nicméně i tak pro zlepšení nálady k přečtení doporučím.
Další v pořadí už 4. velmi povedený díl s Julií a Florianem, nenáročná odpočinková detektivka, ale hodně čtivá, dobrá série, ve které budu ráda pokračovat.
Ufff tak a je to, závěrečný díl je za mnou, podle mě důstojné zakončení celé série, vše vyřešeno a hotovo, mě se knížka líbila a uvidíme s čím přijde pan spisovatel příště.