Katka1974 Katka1974 komentáře u knih

Chlorid sodný Chlorid sodný Jussi Adler-Olsen

Jsem ráda, že jsem se po dlouhé pauze k tomuto spisovateli vrátila. Zápletka se mi líbila a byla jsem ráda, že z knihy nezmizel humor ani napínavý příběh . Několik dílů jsem vynechala, tak nemohu posoudit, jestli byly taky tak dobré, ale pravděpodobně je časem dočtu, tak uvidím.

18.01.2024 4 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Byla to první kniha od této spisovatelky, kterou jsem přečetla a byla krásná. Romantická, plná emocí, stále jsem čekala jaký bude konec. Těším se až se pustím do další z jejích románů.

24.09.2023 5 z 5

Černá díra Černá díra Yrsa Sigurðardóttir

Druhý díl byl skvělý, určitě lepší než první. Napínavé od začátku až do úplného konce. Jsem zvědavá na další díl, rozhodně to vypadá na skvělou sérii.

21.05.2023 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Další díl, další napínavý příběh. Moc se mi to líbilo, dobrá záplatka a výborné rozuzlení.

14.11.2024 4 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Další díl a zase perfektní. Díly čtu popořadě, takže můžu sledovat i osobní linku vyšetřovatelky Eriky. Děj byl zase napínavý, prostě Bryndza píše skvěle, jsem ráda, že jsem s touto sérií začala. Už mám doma v knihovně další díl, tak se na něj brzy vrhnu.

09.01.2025 4.5 z 5

Jak zkrotit svůdníka Jak zkrotit svůdníka Evie Dunmore

Tento díl se mi moc líbil, možná ještě o něco víc než ten první. Je to ta správná romantika, čtivé, zábavné a zabývá se zajímavým tématem boje za práva žen v Anglii. Už se moc těším až přečtu další díl.

12.11.2023 4 z 5

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Byla to první kniha od této spisovatelky, kterou jsem přečetla. Nezklamala mě, velmi příjemná oddychovka, moc ráda si přečtu i její další knihy.

14.08.2023 4 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Bylo to napínavé, trochu drsné, ale to mě vůbec nevadí. V tomto díle se otvírá téma obchodování s lidmi a sebepoškozování. Myslím, že zápletka byla skvělá a soukromí vyšetřovatelky se zajímavě rozvíjí. Někdy rodiče nenapadne, že i jejich dítě by se mohlo potýkat s velkým problémem. Určitě budu v sérii pokračovat.

09.01.2025 4 z 5

Rodinná dovolená Rodinná dovolená Shalini Boland

Tato kniha se ke mě dostala úplně náhodou, vůbec jsem nevěděla do čeho se pouštím, ale kamarádky říkaly, že super. A opravdu jsem jí přečetla jedním dechem. Byla napínavá , takový správný thriller, až do konce a bože ten závěr na posledních dvou stranách, jakože cože? Prostě bomba. Doporučuji!!!!!! Víc takových knih a hlavně žádnou takovou rodinnou dovolenou!

07.11.2024 4 z 5

Koloušek Koloušek Jana Bernášková

Od Jany Bernáškové mám přečtené všechny knihy. Všechny byly perfektní , ale tahle byla za mě proste nejlepší. Přečetla jsem to jedním dechem. Zasmála jsem se i pobrečela. Myslím, ze většina z nás má někdy pocit, ze všechno posere, stejně jako Lucie.

26.08.2024 5 z 5

Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Kniha mě ze začátku moc nebavila, ale potom jsem se začetla. Není tak napínavá jako severské detektivky a určitě bych jí nepřirovnávala k detektivkám se slečnou Marplovou, ale určité kouzlo tady bylo. Je to prostě taková klidná, mírná detektivka, u které si prostě odpočinete.

31.07.2024 4 z 5

Sedm schodů k moci Sedm schodů k moci Josef Klíma

Byla to první kniha od pana Klímy, kterou jsem přečetla a musím říct, že se mi líbila. Bylo to velmi čtivé, a bylo jasné o jakou kauzu se jedná.

08.10.2023 4 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Tuto sérii čtu od prvního dílu. Před Lazarem jsem si dala dlouhou pauzu, protože už mi přišlo, že se mění sice zápletky, ale postava Joony se neustále honí za stejnou postavou, skrývá se , atd, a překvapivě je to i v Lazarovi, tak snad další díl už bude změna. K dalšímu dílu se po nějaké pauze zase vrátím.

14.08.2023 3 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Kniha se mi moc líbila. Napínavá, čtivá, hlavní hrdinka sympatická. Trochu mě zklamal konec, protože byl dost předvídatelný.Mám ráda všechny knihy od této spisovatelky. Už se těším na další.

20.06.2023 4 z 5

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Byla jsem příjemně překvapená, kniha byla napínavá, je tam popisovaný i osobní život inspektorky, místy možná trochu zdlouhavé, ale nevadilo mi to. Chystám se na druhý díl. Jsem ráda, že jsem objevila novou detektivní sérii.

10.05.2024 3 z 5

Pánský klub Pánský klub Erica Katz

Kniha je označená jako thriller, ale toto označení neodpovídá. Je to jednoduchý román pro ženy. Moc mě to nebavilo, ale prokousaia jsem se. Hlavní hrdinka se v průběhu příběhu mění a leze někdy pěkně na nervy. Konec rychlý a předvídatelný.

17.05.2023 2 z 5

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Byla to úplně jiná kniha než na jaké jsem u Colleen zvyklá. Ale stejně musím říct, že se mi líbila. Napínavá, čtivá, mohu jen doporučit. Těším se nedalší.

25.11.2024 4 z 5

Moje sestra lže Moje sestra lže Bradeigh Godfrey

Podle mě vydařený psychologický román, detektivka. Bylo to napínavé, konec překvapující. Za mě mohu tuto knihu s klidem doporučit.

31.07.2024 4 z 5

Sejdeme se pod jmelím Sejdeme se pod jmelím Jenny Bayliss

Tyto vánoce jsem chtěla strávit nad hezkou vánoční romantikou. Kniha nebyla špatná, ale byla zbytečně zdlouhavá, hlavní hrdinové mi chvílemi lezli na nervy. Bylo to romantické, ale pro mě nějak málo.

31.12.2023 3 z 5

Poznáš to z polibků Poznáš to z polibků Julia Quinn

Úplně se bojím až tuto sérii dočtu. Tenhle díl byl zase romantický, vtipný a čtivý.
Pátrání po špercích tomu dodalo jistou napínavost a zápletku. Někdy bych chtěla tuto dobu navštívit a poznat mladé gentlemany a dámy, romantickou lásku a vášeň. Brzy se vrhnu na další díl.

07.11.2024 4 z 5