Katka244 Katka244 komentáře u knih

Dewey: Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět Dewey: Kocour z knihovny, který okouzlil celý svět Vicki Myron

Krásná knížka, ač kočky moc nemusím, zajímavý byl i popis hospodářské krize, o které jsme u nás nevěděli, doma kolovala od jednoho k druhému, už se loučíme a jde zpět do knihovny, mohu jen doporučit :-)

21.02.2016

Na králův příkaz Na králův příkaz František Niedl

To už je konec ? ..škoda, třeba se ještě dozvíme, jak si vedl král Karel.
Prostě krásná knížka z historie.

01.12.2023 5 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Zajímavě pojatá knížka o stáří....

22.08.2023 5 z 5

Orel přistál Orel přistál Jack Higgins

Zajímavá knížka, komu fandit?
Prostě válka je hrozná pro obě strany :(

26.07.2023 5 z 5

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Pěkné, pohodové čtení, jak takové zvíře dokáže změnit život .
Už mám zamluvený další díl ????

29.07.2020 5 z 5

Dotek zla Dotek zla František Niedl

Další knížka od pana Niedla, čtivé, pohodové, jen mám vždycky problém se odtrhnout :) Děkuji a těším se na další.........

13.11.2019 5 z 5

Pohled šelmy Pohled šelmy František Niedl

Dobrá knížka, i když jiná, než ty ze středověku. Ale ráda si přečtu i další.????

16.09.2019 4 z 5

Království meče Království meče František Niedl

Opět samé nej, dalo by se číst dál a dál. Nic jiného neplánuji, když přinesu knihu od pana Niedla. To se nedokážu utrhnout:-)

11.02.2018 5 z 5

Rytíři z Vřesova Rytíři z Vřesova František Niedl

Opět úžasné,krásné,čtivé, ještě že mám dovolenou, nedá se od toho utrhnout. Už se těším na další díly. :-)

04.07.2017 5 z 5

Zimní muži Zimní muži Jesper Bugge Kold

Zajímavé čtení o hrůze války, vždycky trpí lidé, co musí plnit rozkazy, na obou stranách fronty.
Hrůza, když si představím, že takhle to vypadá na mnoha místech i dnes.
Lidé jsou prostě nepoučitelní.

25.10.2024 5 z 5

Ano, můj pane Ano, můj pane František Niedl

Opět krásný příběh, opět jsem se neutrhla, dokud jsem nedočetla.
Už se chystám na další díl.

22.11.2023 5 z 5

Světla na pobřeží Světla na pobřeží František Niedl

Pohodové, odpočinkové čtení, co si o deštivém víkendu víc přát.

04.11.2019 5 z 5

Saturnin se vrací Saturnin se vrací Miroslav Macek

Pan Macek mě překvapil, určitě dobře vybrali pro pokračování Saturnina, pohodová, odpočinková knížka, a styl hodně podobný. Skvělé odpočinkové čtení.

06.09.2019 4 z 5

Sestry od majáku Sestry od majáku Gill Thompson

Krásná knížka, i když válečná.
Objevila jsem díky čtenářské výzvě.

30.10.2024 5 z 5

Stín z minulosti Stín z minulosti Nela Klasová

Přečteno o víkendu, taková příjemná kniha. Vybráno náhodou do Čtenářské výzvy, děkuji za tuto akci, přečtu občas knihy, které bych asi nehledala a to je účel.

27.10.2024 5 z 5

Slepičí polévka pro duši Slepičí polévka pro duši Jack Canfield

Nebýt čtenářské výzvy, asi bych nečetla. Někdy je potřeba zkusit něco jiného.
Ale tenhle typ literatury asi nemusím.

03.05.2024 1 z 5

Na konci samoty Na konci samoty Benedict Wells

Krásná a zároveň i smutná knížka o hledání cesty životem, kde není každý den slunečno.
Objeveno díky čtenářské výzvě a přečteno ve slovenštině.

03.04.2024 5 z 5

Brambory na vloupačku Brambory na vloupačku Catharina Ingelman-Sundberg

Knížka pobavila, prostě i senioři se potřebují bavit, ne jen sedět a krmit holuby
Už mám půjčené pokračování.

22.07.2022 5 z 5

V pasti! V pasti! Clay Coleman

Při úklidu knihovny jsem objevila Ztracený ostrov, kdysi jsme to četli se synem, tak jsem přečetla ještě jednou a už všechny díly pokračují do nádražní knihobudky :))

28.04.2022

Saturnin se představuje Saturnin se představuje Miroslav Macek

Docela jsem si autorovo pokračování Saturninových příhod oblíbila, takové oddychovky.

31.01.2022 5 z 5