katpas76

Po prvním díle jsem se nemohla dočkat druhého. Opět jsem byla nadšená. Navíc kniha je obsáhlá, mám ráda tlusté knihy, které mi vydrží na dlouho. Tragické a pohnuté osudy hlavních hrdinů z prvního dílu se zde dále rozvíjí. Stejným jedinečným způsobem i jazykem, jaký autorka použila v prvním díle. Jsem opět nadšená a těším se na třetí díl.

Skvělá kniha. Česká autorka k tomu. Jsem nadšená. Historická sága zasazená do prostředí, které vůbec neznám (hornická oblast, pomezí Slezska a Polska), rozšířila jsem si znalosti faktů, navíc používání krajového nářečí... top kniha!!!

Starší kniha mojí oblíbené autorky, která mi unikla, proto jsem ji četla teprve roky po jejím vydání. Vykreslení matčina zoufalství po brutální vraždě její malé dcery je perfektní. Dojemné, smutné, děsivé, nejspíš i pravdivé. Matčino (ne)přijetí této skutečnosti ji dovede ke konání, které se dá pochopit, i když může vyznívat ulítle a přehnaně.

Skvělý psychologický thriller, opět mě autorka nezklamala, celou knihu jsem byla v napětí, i když ke konci už jsem tušila, kdo bude onou špatnou dcerou. Velmi doporučuju.

Joy Fieldingová je moje oblíbená autorka. Opět mě nezklamala, rozuzlení bylo překvapivé, děj měl spád. Velmi doporučuji.

Kniha mě po spoustě předchozích od této autorky opět nadchla. Děj je umístěn do Bretaně, krásně ji vykreslila, že si dokážu místo dobře představit. Navíc je to příběh dojemný, opravdu hluboký, moc se mi líbil. Dávám maximum hvězdiček.

Třetí díl propletené rodinné ságy. Příjemné čtení. Začínám mít akorát trochu potíž, že po větším množství přečtených knih od Anne Jacobs se mi příběhy začínají slévat dohromady. To ale nic nemění na tom, že se mi knihy velmi dobře čtou a jsem nadšenou fanynkou.

Nenáročné čtení, velmi dobře vystavěný příběh, nutí otáčet stránky dál a dál. Až ke třetímu dílu :-)

Když někdo chce mít jistotu, že bude mít co číst, a líbí se mu tvorba Anne Jacobs, pak jsou její rodinné ságy dobrou volbou. Nelze je totiž přestat číst po prvním díle. Jakmile se do postav začtete, chcete vědět, jak to s nimi bude. Stejně jako u ságy Panský dům jsem přečetla Venkovské sídlo jedním dechem. Dějově se mi Panský dům líbil víc. Oddechové čtení, doporučuju.

Rodinná sága je hezky vykreslená, líbí se mi, že je časově zasazena do jiné doby než předchozí Panský dům. Dějově mě ale tolik nebaví. Ale nevadí, čtu dál. I třetí díl.

Po nadšení ze ságy Panský dům jsem se na novou ságu od oblíbené autorky moc těšila. Trochu mě Venkovské sídlo zklamalo, spíš co se příběhu týče. Chvílemi mě děj nebavil. Přesto jsem se rozhodla si přečíst i další díly z této série.

Třetí díl série mě opět nezklamal. Hltala jsem stránku po stránce. Už je na pultech 4. díl. Nenechám si ujít. Autorka velmi dobře umí psát ságy a tato se mi líbí ze všech jejích nejvíce.

Stejně jako první díl moc hezky napsaná rodinná sága. Chci vědět, co bude dál. Rozhodně si přečtu i další díly.

Autorka umí napsat své romány na pokračování tak, že když si koupíte první díl, chcete si přečíst všechny ostatní. Hezké čtení, propracované postavy, historické pozadí. Za mě velmi doporučuju.

Kniha čtivá, stejně jako všechna předchozí díla od této autorky. Děj je zasazen do Afriky, což je u Anne Jacobs nový prvek, dosud jsem četla pouze knihy z prostředí Evropy. Oddechové, příjemné čtení.

Hezké čtení, napínavé, současně hezky vykreslené milostné a erotické scény. Doporučuji.

Mám ráda historické romány, ale tento mě zklamal. Nemohla jsem se začíst, děj mě nebavil. Sice jsem knihu dočetla, ale neoslovila mě, abych si něco dalšího od pana Vondrušky koupila a přečetla. Bohužel.

Na knihu jsem se moc těšila, po předchozích výborných autorčiných dílech Za zavřenými dveřmi a v Pasti lží. Z tohoto pohledu jsem čekala stejně napínavou a nepředvítalenou knihu. Zápletka u knihy Dilema byla dost předvídatelná. Kniha je napsaná čtivě, výborně, to autorka umí. Za mě ale nižší hodnocení, protože jsem čekala trochu víc napětí.

Další z řady knih od mojí oblíbené autorky. Nečekané, trochu zvrácené, čtivé, napínavé, za mě velmi dobré psychologické drama.