KattyV. komentáře u knih
Po knize Zmizelá jsem se těšila na další příběh od této autorky.
Jsem trochu zklamaná...
Skoro žádné vyšetřování vražd, vůbec jsem nebyla napnutá. Také mi neseděly pasáže, kde byly popisovány sexuální zážitky a zkušenosti s drogami nezletilých dívek na malém městě...Všechno všem prošlo...no nevím...
Pachatel byl jasný skoro hned. :-)
Knihu jsem přečetla jedním dechem, moc se mi líbila a dodala mi odvahu uskutečnit můj Osobní příběh. :-)
Sice trochu složitější čtení, ale super kniha, jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Bála jsem se, přemýšlela nad slepotou, prostě mne kniha dostala.
Ale řekla bych, že konec byl tak trochu odfláknutý. :-)
Jestli jsem někdy u knihy brečela, tak u této. Nádherná knížka.
Do půlky super, pak mě to trochu přestalo bavit, ale byla jsem zvědavá, proto jsem ji dočetla... a.... NIC :-)
Jako milovník severských detektivek jsem trochu zklamaná, nicméně čtivé to bylo, to jo.
⭐️⭐️⭐️
Další skvěle promyšlená detektivka. Agatha je prostě jenom jedna. :-)
Povídky se mi opravdu líbily, je to teda trošku něco jiného než na co jsem od Agathy zvyklá, ale pěkné čtení.
Výborné na cestování.
Knížka se mi moc líbila. Čte se to úplně samo. :-) Na oddych jako dělaný.
Moc pěkná knížka, která mne provázela celým těhotenstvím.
Po přečtení Ztraceného přístavu jsem se těšila na další bombu od této autorky. Nezklamala mě, kniha je dobrá, ale dávám o hvězdu méně než u přístavu.
Vraha jsem si tipla ještě v první polovině knihy, bylo skoro jasné, kdo to byl. :-)
Byla jsem i trochu překvapená, jak je zde popisován Dělovka, kterého jsem si oblíbila v minulé knížce.
A přidávám se k Efče - "Ježkovy voči" a "Přisámbohu" už mi šlo docela na nervy. :-))
Moje další kniha od Tany bude V lesích, doufám, že nebudu zklamaná.
Nevím, jestli mám právo hodnotit, přečetla jsem jen sto stran a knihu jsem odložila. Neříkám, že mě to nebavilo, zkrátka si myslím, že jsem nebyla v tom správném rozpoložení pro čtení této knihy.
Ale vrátím se k ní...jednou...
Velmi dobrá detektivka. Krásně se četla.
A poslechla jsem Sachistu a vzala si ji do letadla a úplně zapomněla, že se bojím létaní. :-))