katynais komentáře u knih
je to strhující a hodně smutný román. Remarque píše tak, že se vždy vcítíte do děje
Annu Sedlmayerovou mám moc ráda, tato knížka je moc hezky napsaná, že vás úplně vtáhne do děje
Nuda, malá část knihy, byla fine, ale jinak mě nevtáhla, nenadchla..
Od začátku mi nesedl styl psaní, hlavní hrdinka mi nebyla sympatická a celkově slabší čtení.
Zajímavé, zase jsem si rozšířila obzory, ale nastat konec světa, byla bych v čoudu. Pasáže s Jindřichem mě bavili nejvíce. Bez nich by mě tonasi moc nebavilo
Byl to boj.. Prvníma stránkama jsem se prokousávala 2rokyta politika mi prostě nic neříká. Pak se to neslo v normálním duchu vyprávění příběhu jedné rodiny, ke konci zase chvíli Diana Gabaldon vystrcila drápky a nedovolila mi se od knihy odtrhnout a závěr zase nic moc... Každopádně mám připravený další díl, ze kterého mám velké obavy..
Jan Štifler opět nezklamal..jeho knihy jsou tak jiné, a proto je moc ráda čtu
Detektivky nepatri k mym oblibenym kniham, ale tahle mě bavila.
Krásný obal, ale jinak mě moc neuchvátil a. Pár mouder, se mi líbilo a zápisu si je, ale jinak nic nového mi nedala.
Mám rozporuplné pocity.. Něco se mi líbilo a nebo ne. Celkově mi ale na tom nebo nedělo..
Krásně se prolínající osudy lidí, sledování jejich životů a osudu.. jen trochu moc postav, chvílemi jsem tapala
četla jsem už předešlou knížku a obě si byli dějovou linkou hodně podobné, ale přesto mě to bavilo a vždy jsem se těšila na chvilku, kdy budu moct číst dál:)
Zavatek me moc nebavil, ale pak me to zase vtahlo a rozbrecelo
Proč už se nepíšou takto krásné knížky, plné přátelství, lásky, nevinnosti? Byl to takový relax, návrat do mládí. Když jsem vyčerpaná vždy sáhnu do knihovny po takové knížce
Další povedena kuchařka. Spousta jednoduchych a rychlych receptu, u kterych slintam jen co je ctu.
Hezký potenciál, škoda že nebyla tlustší a dal se nerozvijely jednotlivé životní příběhy.
Všichni říkali,jaký je to geniální spisovatel, úžasné knihy, tak jsem čekala bombu,pecku něco mimořádného,ale to se nekonalo.Pro me normální detektivka
Naproste zklamani, cast o Jamiem jeste docela dobre, ale co ta druha cast, ktera je vlastne zacatek cizinky? Jelikoz sem cizinku davno cetla, tak to pro me bylo o nicem. Knizky od Diany Gabaldon jsou uzasne, ale tohle mi prijde, jako by nevedela o cem psat, pro me ztrata casu