Kelynka komentáře u knih
Jední slovem ÚŽASNÁ...má vše,co má dobrá knížka mít...DOPORUČUJI a vrhám se na pokračování :-)
Dobrá jednohubka :-) Škoda,že to nebylo trochu delší :-)
Snažila jsem se do knížky začíst,ale po první kapitole jsem to vzdala!
Bohužel jsem byla trochu zklamaná. Četla jsem již od této autorky několik knih a vždy byly super. Tato byla asi NEJSLABŠÍ !!
Této sérii jsem zcela propadla :-) Doporučuji nejdříve číst a pak se mrknout na seriál. Škoda,že to není knížka do kabelky,ale i tak je SUPER !!!!
Krásné příběhy ze ZOO,které dětem ukazují,jak by se lidé měli k sobě chovat. Doporučuji :-)
Super kniha v které se střídá romantika s napětím. Strašně dobře se četla. Mohu vřele doporučit :-)
Knížky jsem se nemohla dočkat a přečetla jsem ji jedním dechem. Měla jsem trochu strach,že se mi nebude tak líbit jako první díl,ale obavy byli zbytečný. Krásně napsaný!!! Knížka opět putuje po příbuzných :-)
Celkem napínavé čtení,ale bohužel spousta prázdných stránek,tím pádem rychle přečtená :-)
Pohodové čtení,navazuje na knihu Na konci duhy. Doporučuji!!
Super knížka,u které jsem se nasmála a zlepšila jsem si náladu.
Věru Řeháčkovou jsem znala jako autorku knížek pro dívky,které má dcera ráda čte. Proto jsem byla zvědavá,jak se mi bude líbit knížka pro dospělé. Byla jsem zklamaná.
Bezva čtení,jen ze začátku menší chaos ve jménech. Jinak vřele doporučuji :-) Na tuto knihu navazuje kniha Rozmarná řeka :-)
Knížka se mi líbila,ale chvíli mi trvalo,než jsem se do ní pořádně začetla :-)