keri.H

Nemesis. To slovo mi utkvělo v paměti a myslím, že ještě dlouho si ho budu pamatovat a s ním i tento nádherný příběh. :)

Úžasná kniha. U této knihy jsem se opravdu dost pobavila. Kaplan mi vždycky dokázal pozvednout náladu a rozesmát mě. :) Měla jsem co dělat, když jsem četla v autobuse, abych se u toho nerozesmála nahlas. :D Je to opravdu dobrá kniha na pobavení. :)

Tato kniha je oprvadu úžasná. Velice mě zaujala. Dostala jsem se k ní náhodou a jsem moc ráda, že jsem si jí přečetla. :) Ale jelikož jsem četla hodně případů Hercula Poirota, kterého jsem si hodně oblíbila, tak mi při čtení této knihy bylo velice smutno.

Děj příběhu se mi líbil, ale bylo tu až moc věcí, co mi vadily a místy to bylo přehnané. Konec byl skvělý a i díky němu bych dala knize 3,5.

Povídkové knihy je vždy složité hodnotit jako celek. Každá povídka je úplně jiná, o něčem jiném. Jedna povídka byla naprosto úžasná a pak přišel pokles a povídka mě nebavila, byla pro mě nudná a pak tu byly povídky, které mě sice bavily, ale nebylo to něco úplně úžasného a takové bych hodnotila jako průměrné povídky této knihy.
Top pro mě byly povídky "Bílá silnice", "Rytířství", "Vražedná tajemství", "Sníh, zrcadlo, jablka".
Nejhorší pro mě byla povídka "Jak jsme se byli podívat na konec světa" a poté "Ochutnávání".

Nádherný poslední díl, stejně tak jako celá série. Jsem moc ráda, že jsem si knihu opět přečetla a že na mě působila stejně tak jako před lety, co jsem ji četla. Věřím, že se k celé sérii zase za pár let vrátím a přečtu si ji znova.
Je to série, která mi utkvěla v paměti a která je pro mě srdcovou záležitostí.

Viděla jsem film a ten mě hodně fascinoval a líbil se mi a na knihy jsme tenkrát narazili úplně náhodou s mojí sestrou v knihovně a já jsem se rozhodla, že si to přečtu. Jelikož jsem viděla první díl v televizi a chtěla jsem vědět spíš, jak to bude dál, tak jsem první díl nečetla. A teď po tolika letech, když jsem o víkendu viděla Plavbu Jitřního Poutníka jsem dostala chuť si celou sérii znova přečíst a tentokrát jsem se pustila i do prvního dílu. A musím říct, že pro mě je to velice příjemné čtení, takové milé, fantastické a vím, že Narnie navždy bude mojím oblíbeným světem. :)

Skvělá knížka. :) Ani tentokrát mě McBain nezklamal a naskytl mi další zajímavou knihu, která se mi dobře četla.

Ta kniha mi vyrazila dech. Musela jsem knihu číst dál a dál, abych viděla, jak to dopadne s hlavní hrdinkou. Námět knihy se mi moc líbil a je na knize vidět, že autor dokáže upoutat čtenářovu pozornost tím, jak píše. Líbily se mi moc dialogy, kteří mezi sebou vedly jednotlivé postavy. Takže musím říct, že pro mě naprosto úžasná kniha.

Výborná kniha. :) A na každodenní jízdu autobusem úplně skvělá, takové zajímavé popisování vyšetřování. :)

Úžasná kniha. :) Hltala jsem ji od začátku do konce a ke konci jsem už vůbec nechtěla od knihy odejít a říkala jsem si, že už to dočtu, že už to dám. Moc se mi líbil autorův námět. Bylo to zase něco jiného, než na co jsem u knih zvyklá. Sice ten popis ze začátku mohl být kratší a autor nemusel tak často přeskakovat z jednoho děje do druhého, ale i tak na mým celkovým dojmu z knihy to moc nezměnilo. :)

Velice zajímavá kniha. :) Líbilo se mi, jak případ byl obestřen tajemnem a jak to vše pak bylo vysvětleno. Vážně úžasné. :)

Nádherná kniha. Sice občas se tam vlastně pořádně nic nedělo, ale přesto to pro mě na celkovém dojmu neubralo. A ten konec byl úplně skvělý, čímž se to krásně vyrovnalo. :)

Příběh byl zajímavý, ale některé věci byly zřejmé dost brzy. Místy to bylo napínavé a pak se to střídalo s nudnými pasážemi. Mohlo být taky dáno víc prostoru k vysvětlením a k důvodům, co přesně k tomu vedlo. Některé věci mi přišly přehnané a k tomu se řadil i úplný závěr.

Moc hezká, romantická oddechovka. Líbilo se mi příjemné prostředí táboru.

Nádherná fantasy série. Bylo hezké sledovat osudy dvou hlavních hrdinů. :)
Co mi vadilo byl velký počet chyb, to bohužel kazilo čtení tak nádherné knihy. :(

Bylo to skvělé a napínavé čtení. Nemůžu říct, že bych vývoj příběhu vůbec nečekala, protože mě to několikrát za knihu prostě napadlo, ale vždycky když se zdálo, že už se nemůže nic stát, přišel nový zvrat.

Téma knihy mě zaujalo už při tom, když jsem četla anotaci, dlouho jsem se chystala si jí přečíst a konečně jsem se k tomu teď dostala a jsem moc ráda, že jsem se do knihy pustila.
Bylo zajímavé číst o hře, která se prolínala s realitou.
Líbilo se mi číst si pasáže ze hry a tím, jak to bylo detailně popisováno jsem měla pocit, jako kdybych sama tu hru hrála, dokázala jsem si to úplně živě představit. Byla jsem zvědavá, k čemu hra směřuje a co je jejím pravým cílem. A konec mě nezklamal, byl dobře napsaný. :)

Úžasná knížka, jen jsem to nestihla přečíst před dovolenou, takže jsem trochu ztratila nit, jak jsem to četla až po pár dnech. Myslí, že kdybych to četla v kuse bylo by to pro mě lepší. Ale příběh byl skvělý. :)

Knihu jsem začala číst včera a dnes jsem ji dočetla. Byla to moje první kniha od Kinga a povídky se mi všechny líbily. Nejslabší mi přišla Úžina, ale jinak každá měla něco do sebe a byla jedinečná.